Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Nieuws

Het bedrijf

Laatste nieuws
 • Verhuistip Top Tien

  Verhuistip Top Tien

  UTS Van der Geest Verhuizingen kan de complete verhuizing, inclusief in- en uitpakservice, voor u verzorgen. Als u graag zelf inpakt, hebben we vanuit onze ervaring wel een ‘Verhuistip Top Tien’ voor u!

  lees verder
 • Jubilaris: we feliciteren onze collega!

  Jubilaris: we feliciteren onze collega!

  We zijn trots op onze college Marcel Middendorp. Onze office manager, die al dertig jaar de gang van zaken op ons kantoor regelt.

  lees verder
 • Van der Geest Projectmanagement regelt uw zakelijke verhuizing

  Van der Geest Projectmanagement regelt uw zakelijke verhuizing

  Staat u voor een verandering van huisvesting of gaan er afdelingen binnen uw bedrijf verhuizen? Geef uw zorgen uit handen aan UTS Van der Geest Projectmanagement.

  lees verder
 • Een partijverhuizing van formaat

  Een partijverhuizing van formaat

  Het landelijk bureau van D66 is, met behulp van UTS Van der Geest, verhuisd naar een sfeervol monumentaal pand aan de Lange Houtstraat in Den Haag. ‘De verhuizing verliep strak en helemaal volgens planning’.

  lees verder
 • Code Verantwoordelijk Marktgedrag

  Code Verantwoordelijk Marktgedrag

  UTS Van der Geest tekende in april de Code Verantwoordelijk Markgedrag. Het verhuisbedrijf laat hiermee zien kwaliteit en de zorg voor zijn medewerkers belangrijk te vinden. Het is onderdeel van sociaal ondernemen.

  lees verder
 • Trots op klanttevredenheid en medewerkers

  Trots op klanttevredenheid en medewerkers

  UTS Van der Geest ziet verhuizen als persoonlijke dienstverlening! Gelukkig ervaren klanten dit ook, zo valt op te maken uit het cijfer voor klanttevredenheid. Bijna een 9,5, hetgeen onze vakmannen stimuleert om professionaliteit hoog in het vaandel te houden!

  lees verder
 • Van der Geest geeft kleur aan Argos Zorggroep

  Van der Geest geeft kleur aan Argos Zorggroep

  Argos Zorggroep geeft al 30 jaar gastvrije zorg in DrieMaasHave. Daarnaast vieren zij in maart 2019 de opening van de Tweemaster. Reden genoeg voor Van der Geest Verhuizingen om Argos Zorggroep kleurrijk te steunen.

  lees verder
 • Verhuizing met koninklijke allure

  Verhuizing met koninklijke allure

  Van der Geest Verhuizingen werkt al sinds 1948 voor het Huis Oranje-Nassau. Niet vreemd dat ook bij paleis Huis ten Bosch verhuiswagens van ons bedrijf af en aan reden voor een bijzondere verhuizing, waar wij best trots op zijn.

  lees verder
 • Samenwerking UTS en Fonds Slachtofferhulp

  Samenwerking UTS en Fonds Slachtofferhulp

  Fonds Slachtofferhulp en UTS Nederland werken sinds november 2018 samen. De komende jaren stelt UTS zijn diensten ter beschikking. Samen willen we slachtoffers helpen de draad van het leven weer op te pakken. UTS Van der Geest werkt hieraan als Sociale Onderneming graag mee.

  lees verder
 • UTS Van der Geest schiet te hulp bij Rode Kruis

  UTS Van der Geest schiet te hulp bij Rode Kruis

  In hulpverlening is het Nederlandse Rode Kruis de allerbeste met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld. Bij hun verhuizing van het hoofdkantoor riepen zij echter de hulp in van UTS Van der Geest Verhuizingen.

  lees verder
 • Tips om zonder stress te verhuizen

  Tips om zonder stress te verhuizen

  Vlak voor het verhuizen komt u erachter dat er nog zo ontzettend veel moet gebeuren. Dit zorgt voor een hoop stress. Hoe voorkomt u nou dat deze stress erin sluipt? Wij geven u een aantal tips om zonder stress te verhuizen.

  lees verder
 • Droom werkelijkheid voor woningbouwvereniging

  Droom werkelijkheid voor woningbouwvereniging

  Huisvestingsregisseur Tjeerd de Wijs: 'De verhuizing van woningbouwvereniging De Goede Woning is geheel naar tevredenheid verlopen. Er was goed contact met de voormannen van UTS van der Geest en ook waren zij lekker op tijd klaar.'

  lees verder
 • UTS van der Geest verhuist Galvanischool

  UTS van der Geest verhuist Galvanischool

  Het monumentale pand van basisschool Galvani in Den Haag wordt momenteel gerenoveerd en uitgebreid, om voldoende eigentijdse ruimte te bieden voor de ruim 400 leerlingen. Als tijdelijke oplossing is de school gehuisvest op de Stokroosstraat in Den Haag. UTS van der Geest verzorgde de verhuizing naar de tijdelijke locatie.

  lees verder
 • UTS Van der Geest op Vakbeurs Facilitair

  UTS Van der Geest op Vakbeurs Facilitair

  De twintigste editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer bracht een scala aan noviteiten als het gaat om duurzame werkbeleving en omgeving. Ook UTS Van der Geest Verhuizingen was aanwezig en profileerde zich met CO2-neutraal transport en gebouwbeheer.

  lees verder
 • Stichting Vrienden van Luuk

  Stichting Vrienden van Luuk

  ‘Vandaag een leuk gesprek gehad met de firma UTS van der Geest verhuizingen. Ook hier mogen we gebruik maken van opslagruimte, hoe geweldig is dit! Maar ook bij Koning Selfstore hebben we nog een box gekregen. We kunnen dus weer volop speelgoed verzamelen.’

  lees verder
 • UTS van der Geest maakt trip door Europa

  UTS van der Geest maakt trip door Europa

  Verhuizingen naar het buitenland is en blijft een vak apart. UTS van der Geest staat voor u klaar als het gaat om snel en veilig overbrengen van uw inboedel naar een internationale bestemming. Enkele weken geleden maakte onze chauffeurs een Europatrip.

  lees verder
 • Rijswijkse Uitdaging goed van start

  Rijswijkse Uitdaging goed van start

  Afgelopen zomer is de Stichting Rijswijkse Uitdaging opgericht en half november 2017 was de officiële kick-off bij de Rabobank. Bedoeling is matches te maken tussen welzijsorganisaties en het Rijswijkse bedrijfsleven. UTS Van der Geest Verhuizingen was een van de deelnemende ondernemers.

  lees verder
 • Jonge gezinnen verhuizen vaker uit Den Haag

  Jonge gezinnen verhuizen vaker uit Den Haag

  Opvallend veel jonge gezinnen (27%) in Den Haag verhuizen uit de Hofstad. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het CBS. Bij de 20% hoogste inkomens in Den Haag ligt dit cijfer zelfs nog hoger, hiervan kiest maar liefst 36% voor een andere gemeente.

  lees verder
 • Broers Van der Geest samen aan het verhuisroer

  Broers Van der Geest samen aan het verhuisroer

  UTS Van der Geest is al ruim negentig jaar actief. We zijn een echt familiebedrijf met grote betrokkenheid, dat nu een volgende fase in gaat. Sinds kort zit broer Robin in het bedrijf, dat gevestigd is in Rijswijk, Den Haag en Rotterdam. Het is de vierde generatie Van der Geest, die als verhuizers het verschil kunnen maken op belangrijke momenten in iemands leven.

  lees verder
 • Campagne Erkende Verhuizer: Tom’s tips

  Campagne Erkende Verhuizer: Tom’s tips

  UTS Van der Geest Verhuizingen is aangesloten bij de branche-organisatie voor Erkende Verhuizers. Met een Erkende Verhuizer kiest u voor kwaliteit, zekerheid en garantie. De Erkende Verhuizer heeft ook slimme tips voor een verhuizing. Tijdens de campagne ‘Je voelt je direct thuis’ legt Tom uit hoe verhuizen een feest wordt!

  lees verder
 • Nieuwe superverhuiswagen voor UTS Van der Geest

  Nieuwe superverhuiswagen voor UTS Van der Geest

  De nieuwste aanwinst in de stal van UTS Van der Geest is de DAF XF super space cab Euro 6. Deze vrachtwagen is niet alleen ‘Bigger and Better’ qua comfort en laadruimte, maar doet ook aan ‘Less is More’ als het gaat om brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

  lees verder
 • CO2-Uitstoot UTS fors gedaald in afgelopen jaren

  CO2-Uitstoot UTS fors gedaald in afgelopen jaren

  Sinds UTS Nederland haar milieueffecten in kaart brengt (2008), hebben de UTS-vestigingen gezamenlijk hun CO2-uitstoot met 75% weten te verlagen. Dit blijkt uit het laatste door CFP (Corporate Facility Partners) opgemaakte CO2-jaarverslag 2015-2016.

  lees verder
 • Certificaat Erkende Verhuizer verlengd met drie jaar

  Certificaat Erkende Verhuizer verlengd met drie jaar

  UTS Van der Geest Verhuizingen heeft de audit van de Organisatie voor Erkende Verhuizers glansrijk doorstaan. Deze organisatie waarborgt met haar garanties en keurmerken al ruim 50 jaar de beste kwaliteit in zorgeloos verhuizen.

  lees verder
 • John van der Geest halve eeuw verhuizer

  John van der Geest halve eeuw verhuizer

  Van Paleis Soestdijk tot verhuizingen binnen Zwitersland of het verhuizen van bijzonder antiek. John van der Geest, telg van de familie, is maar liefst 50 jaar verhuizer en maakte in die jaren van alles mee.

  lees verder
 • Keurmerk Sociale Onderneming behaald!

  Keurmerk Sociale Onderneming behaald!

  Sociaal ondernemen loont! Dat is de stellige overtuiging van UTS Van der Geest Verhuizingen. Dat begint bij goed omgaan met je medewerkers tot het meedoen aan sociale projecten. De sociale inzet van Van der Geest is beloond met het keurmerk Sociale Onderneming, dat op 6 december 2016 werd uitgereikt tijdens het Nationaal Congres de Sociale Onderneming in Den Haag.

  lees verder
 • Workshop Verhuizen op De Piramide

  Workshop Verhuizen op De Piramide

  ‘De leerlingen op de Piramide vonden de workshop ‘Verhuizen’ fantastisch’, vertelt Richard van der Geest, directeur van UTS Van der Geest Verhuizingen, die persoonlijk de workshop aan deze leerlingen in het (voortgezet) speciaal onderwijs gaf. Het was voor hen een praktische les en bereidde hen ook voor op de verhuizing van de school in het voorjaar van 2017.’

  lees verder
 • Streetgolf voor prachtig goed doel

  Streetgolf voor prachtig goed doel

  ‘We zijn blij met de steun van onder anderen UTS Van der Geest Verhuizingen, dat uitstekend aansluit bij ons motto ‘samen beter, beter samen’. Na het Rijswijk Streetgolf Event in juni mochten we een mooi bedrag voor ons nieuwe tyltylcentrum voor meervoudig gehandicapte kinderen in ontvangst nemen’.

  lees verder
 • Korting op verhuizing voor EPO-medewerkers!

  Korting op verhuizing voor EPO-medewerkers!

  UTS Van der Geest Verhuizingen en de Rabobank hebben de handen ineengeslagen. Met drie partijen (verhuizer, bank en notaris) is een mooie actie opgezet voor medewerkers van het European Patent Office.

  lees verder
 • Flexibiliteit bij particuliere verhuizing

  Flexibiliteit bij particuliere verhuizing

  ‘De flexibiliteit van UTS Van der Geest Verhuizingen heb ik geweldig gewaardeerd. Door het overlijden van mijn moeder was nog niet alles ingepakt en ook de verhuisdag moest last-minute verschoven worden. Ik ben daarbij enorm ondersteund’, aldus Bon Ingen Housz.

  lees verder
 • Studio Roosegaarde duurzaam verhuisd!

  Studio Roosegaarde duurzaam verhuisd!

  Studio Roosegaarde is hét designlab dat innovatieve ontwerpen maakt voor de moderne, duurzame maatschappij. Denk aan de interactieve Smart Highway of Dune, het landschap van de toekomst en ontwerpen voor smogvrije steden en gebouwen. Niet gek dat Roosegaarde koos voor de CO2-neutrale verhuizing van UTS Van der Geest Verhuizingen.

  lees verder