Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Nieuws

Het bedrijf

Laatste nieuws
 • François Vatel zit gebakken met Van der Geest ICT Movements

  François Vatel zit gebakken met Van der Geest ICT Movements

  François Vatel is een vmbo-school in Den Haag met zo’n 330 leerlingen en veel persoonlijke aandacht. Leerlingen kunnen op deze leuke school kiezen voor het profiel Horeca, Bakkerij & Recreatie of Media, Vormgeving & ICT. Van der Geest ICT Movements kreeg het vertrouwen om het verplaatsen van de ICT-apparatuur te verzorgen.

  lees verder
 • Elektrische wagenparkuitbreiding

  Elektrische wagenparkuitbreiding

  Geduld wordt beloond! Wij zijn blij met onze nieuwe Maxus-auto, die u nu kunt zien rijden. We dragen zo bij aan groen verhuizen!

  lees verder
 • Goed opgeleide chauffeurs

  Goed opgeleide chauffeurs

  Bij UTS Van der Geest Verhuizingen stimuleren we opleiding en ontwikkeling. Onlangs haalde Wesley Cinjee zijn chauffeursopleiding, zodat we weer een vakbekwaam chauffeur hebben om onze vele verhuisopdrachten soepel te laten verlopen.

  lees verder
 • Thérèse Kramer, Bazalt Groep: ‘Prettig team om mee te verhuizen’

  Thérèse Kramer, Bazalt Groep: ‘Prettig team om mee te verhuizen’

  ‘Aanbevelen zou ik zeker doen’. Dat zegt Thérèse Kramer, Facilitair Manager van  Bazalt Groep in Den Haag. ‘De communicatie met Richard van der Geest en zijn team is perfect. Een prettige en professionele club mensen om mee te verhuizen.’

  lees verder
 • Feest in Veenhage met de verhuizers

  Feest in Veenhage met de verhuizers

  Het is altijd een feestje, een verhuizing door UTS Van der Geest. Op de Pieter van Foreest-locatie Veenhage in Nootdorp namen ze dit wel heel letterlijk. De bewoners dansten daar met de verhuizers van Van der Geest.

  lees verder
 • Mooie verhuizing naar Drunen

  Mooie verhuizing naar Drunen

  Een mooie particuliere verhuizing naar Drunen deze week. De spullen konden net niet helemaal naar binnen worden gereden in de woning, gelegen te midden van groen, maar het scheelde niet veel.

  lees verder
 • ‘De aanpakkersmentaliteit is goed bevallen’

  ‘De aanpakkersmentaliteit is goed bevallen’

  ‘Hoe goed je het ook voorbereidt, bij een verhuizing kom je altijd voor onverwachte situaties te staan’, weten Willemijn Polders van Scholengroep Spinoza en Remy Merian van Veurs Voorburg. Met UTS Van der Geest hebben zij de verhuizing van de vmbo-school tot een goed einde weten te brengen.

  lees verder
 • Beste van de klas in verhuizing SCOH

  Beste van de klas in verhuizing SCOH

  UTS Van der Geest verhuisde al veel scholen naar tevredenheid. Nu waren ze in het offertetraject voor de Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) ook de beste van de klas.

  lees verder
 • ‘Alles klopte als een bus en de verhuizing liep als een trein’

  ‘Alles klopte als een bus en de verhuizing liep als een trein’

  Een frisse start van het nieuwe schooljaar voor basisschool De Vliermeent: het negentig jaar oude pand is in anderhalf jaar tijd gerenoveerd en uitgebreid met nieuwbouw. UTS Van der Geest verzorgde in de zomervakantie de verhuizing. ‘Het gemak en de souplesse waarmee dat gebeurde, was helemaal top’, zegt adjunct-directeur Kees van Venetië.

  lees verder
 • ‘Van der Geest ontzorgt door heldere instructies’

  ‘Van der Geest ontzorgt door heldere instructies’

  Een ‘verhuisdirecteur’ wil ze zichzelf niet noemen, feit is wel dat ze in de afgelopen vijf jaar al twee keer een school verhuisde. Over het bedrijf dat Mirjam Grool daarvoor in de arm zou nemen, hoefde ze de tweede keer geen seconde na te denken. ‘Ontzorgd worden door Van der Geest was mij de eerste keer heel goed bevallen.’

  lees verder
 • Hulpgoederen voor Oekraïne

  Hulpgoederen voor Oekraïne

  Iedereen ziet dagelijks de beelden van de oorlog in Oekraïne, die ons op een dag als vandaag weer doen beseffen hoe belangrijk vrijheid is. We twijfelden geen moment toen zorgorganisatie Florence ons vroeg te hulp te schieten.

  lees verder
 • Vakkundig verhuiswerk voor stichting Trias

  Vakkundig verhuiswerk voor stichting Trias

  UTS Van der Geest heeft kundig verhuiswerk verricht bij stichting Trias in Rijswijk. Bij dit centrum voor de kunsten kunnen jong en oud hun talenten ontdekken. ‘We zijn bijzonder tevreden met de verhuizing en onze mooie nieuwe ruimte’, zegt directeur Patty Jacobs.

  lees verder
 • Organisaties ontzorgd met Van der Geest Facility Services

  Organisaties ontzorgd met Van der Geest Facility Services

  Van der Geest Facility Services is dagelijks aanwezig op scholengemeenschappen, kantoren en zorginstellingen. ‘We zijn inmiddels een totaaldienstverlener in facility services, die klanten helemaal ontzorgt’, zegt Jan Vis jr, facilitair medewerker bij UTS Van der Geest.

  lees verder
 • Te land en te water voor verhuizing Giethoorn

  Te land en te water voor verhuizing Giethoorn

  Een bijzondere verhuizing in de schilderachtige omgeving van Giethoorn. ‘UTS Van der Geest verhuisde ons voor de tweede keer, nu van Scheveningen naar Giethoorn. Een combinatie van vervoer over de weg en over water. Geen brug te ver voor Van der Geest.’

  lees verder
 • Hoog-laagbedden op transport voor Florence

  Hoog-laagbedden op transport voor Florence

  Twintigduizend inwoners van de regio Haaglanden rekenen iedere dag op de zorgprofessionals van Florence. En Florence rekent op UTS Van der Geest Verhuizingen als het gaat om complete verhuizingen, transport, keuring en schoonmaak van hoog-laagbedden. ‘En dat gaat zonder zorgen!’

  lees verder
 • Scheepsclassificeerder op koers met UTS Van der Geest

  Scheepsclassificeerder op koers met UTS Van der Geest

  Lloyd’s Register betrok in februari 2022 een nieuw kantoor aan de George Hintzenweg in Rotterdam. ‘We werken al jaren naar tevredenheid samen met UTS Van der Geest Verhuizingen. Het gaat altijd voor de wind, dus ook nu weer de keuze voor UTS Van der Geest.’

  lees verder
 • ICT Movements verbindt Lloyd’s Register

  ICT Movements verbindt Lloyd’s Register

  Lloyd’s Register is toonaangevend in het classificeren van schepen. Computers, monitors en randapparatuur zijn onmisbaar voor deze wereldwijde keuringsinstantie. Van der Geest ICT Movements kreeg het vertrouwen om het verplaatsen van de ICT-apparatuur te verzorgen.

  lees verder
 • Roderik Rappard: ‘passie voor verhuisbranche weer opgepakt’

  Roderik Rappard: ‘passie voor verhuisbranche weer opgepakt’

  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Roderik Rappard pakte na 4,5 jaar Zuid-Afrika zijn oude passie in Nederland weer op bij UTS Van der Geest Verhuizingen. ‘Het klantcontact en de dynamiek in de verhuisbranche vind ik nog altijd fantastisch.’

  lees verder
 • Trots op splinternieuwe zuinige trucks

  Trots op splinternieuwe zuinige trucks

  ‘Supertrots ben ik op deze splinternieuwe vrachtwagen. De nieuwste aanwinst in de vloot van UTS Van der Geest Verhuizingen. De DAF CF heeft het laagste brandstofverbruik in zijn klasse, dus is ook nog eens beter voor het milieu.’

  lees verder
 • Positive Minds blij met nieuwe partner

  Positive Minds blij met nieuwe partner

  UTS Van der Geest uit Den Haag is sinds eind september 2021 officieel samenwerkingspartner van stichting Positive Minds. Een stichting die projecten uitvoert op het gebied van armoede en kinderen.

  lees verder
 • Sociaal ondernemen: Cirkelbus voor ouderen

  Sociaal ondernemen: Cirkelbus voor ouderen

  Sociaal ondernemen is belangrijk binnen UTS Van der Geest. Voor ons begint sociaal ondernemen met trots en zorg voor onze medewerkers. Daarnaast sponsoren en zetten wij ons in voor verschillende sociale projecten.

  lees verder
 • UTS Van der Geest Erkend Project Verhuizer

  UTS Van der Geest Erkend Project Verhuizer

  UTS Van der Geest is specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen. We waren al Erkend Verhuizer en nu hebben we ook de kroon op ons werk voor de projecten. Wij mogen ons Erkend Project Verhuizer noemen.

  lees verder
 • ‘Met een beetje hulp er weer bovenop’

  ‘Met een beetje hulp er weer bovenop’

  Alle UTS-bedrijven dragen hun steentje bij aan verhuizingen van cliënten van Fonds Slachtofferhulp. Zo ook UTS Van der Geest. Een beetje hulp maakt vaak een groot verschil.

  lees verder
 • Verhuizing naar zorginstelling met uw partner

  Verhuizing naar zorginstelling met uw partner

  Als u of uw partner noodgedwongen moet verhuizen naar een zorginstelling, dan komt er veel op uw pad. UTS Van der Geest heeft ruime ervaring met zorgverhuizingen en helpt u hierbij graag.

  lees verder
 • Vermelding op Haags Industrieel Erfgoed

  Vermelding op Haags Industrieel Erfgoed

  Den Haag was in de 19de eeuw een belangrijke industriestad. Tot in de 20ste eeuw waren in de stad verschillende bedrijfstakken te vinden. Ook UTS Van der Geest is als sinds 1926 actief in de hofstad.

  lees verder
 • UTS Van der Geest naar de sneeuw

  UTS Van der Geest naar de sneeuw

  UTS Van der Geest verhuist binnen de landsgrenzen en internationaal. Voor verhuizingen binnen Europa draaien we ons hand niet om, maar soms probeert het weer ons toch uit te dagen. Dat levert wel mooie plaatjes op.

  lees verder
 • Saffiergroep: ‘Goede voorbereiding is het halve werk’

  Saffiergroep: ‘Goede voorbereiding is het halve werk’

  ‘Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat bleek eens te meer bij de verhuizing van ons Saffier zorgcentrum Lozerhof naar De Drie Linden aan het Westhovenplein in Den Haag. UTS Van der Geest denkt mee en daardoor liep de verhuizing als een trein.’

  lees verder
 • Kantoor Middin met zorg verhuisd

  Kantoor Middin met zorg verhuisd

  Wanneer je het kantoor bent dat zo’n 150 locaties van Middin ondersteunt, wil je dat er niets verkeerd gaat tijdens de verhuizing. UTS Van der Geest verhuisde Middins kantoor in Rijswijk succesvol naar een nieuwe locatie aan de Burgemeester Elsenlaan.

  lees verder
 • Zilveren jubileum Richard van der Geest

  Zilveren jubileum Richard van der Geest

  Van harte gefeliciteerd Richard namens het hele team! Al 25 jaar werkt hij met hart en ziel voor UTS Van der Geest Verhuizingen. Op de foto welverdiende felicitaties van dochter Leonie. Zij werkt inmiddels ook een aantal dagen per week in het bedrijf.

  lees verder
 • Verhuizing naar La Douce France

  Verhuizing naar La Douce France

  Een verhuizing naar het buitenland is een vak apart! Fijn om te weten dat UTS Van der Geest hiermee ruime ervaring heeft. Zo voerden wij begin juli nog een particuliere verhuizing uit naar Noord-Frankrijk. Onze collega’s Maikel en Jordy waren met onze Scania-combinatie vier dagen onderweg om deze internationale klus te klaren.

  lees verder
 • Arts of peace

  Arts of peace

  UTS Van der Geest Verhuizingen verhuisde eerder ook ‘Arts of peace’ voor het Vredespaleis in Den Haag. Niet minder dan vazen geschonken door het keizerlijk hof van China werden aan ons toevertrouwd.

  lees verder
 • Virtuele opname inboedel voor uw verhuizing

  Virtuele opname inboedel voor uw verhuizing

  De wereld is in de ban van het coronavirus. Ook bij UTS Van der Geest Verhuizingen kunnen maatregelen niet uitblijven. Daarbij willen wij wel zo goed mogelijk de continuïteit van onze dienstverlening en de veiligheid van onze medewerkers waarborgen. We hebben een nieuwe dienst; virtuele opname van uw inboedel.

  lees verder
 • Corona-beleid UTS Van der Geest Verhuizingen

  Corona-beleid UTS Van der Geest Verhuizingen

  We treffen enkele maatregelen, waarin we het beleid van het RIVM en het ministerie volgen. De maatregelen hebben onder meer betrekking op verhuizingen bij particulieren en bedrijven en zijn preventief. Dit is bedoeld om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen.

  lees verder
 • Flexibel in verhuizing naar spectaculaire studio Rotterdam

  Flexibel in verhuizing naar spectaculaire studio Rotterdam

  In drie etappes verhuisde UTS Van der Geest West 8 Urban Design & Landscape naar de Rijnhaven in Rotterdam. ‘De flexibiliteit in de planning vind ik het grote pluspunt bij UTS Van der Geest Verhuizingen’, zegt Jasmijn Koelega. Zij is projectmanager bij West8, internationaal bekend op het gebied van stedenbouw en landschapsarchitectuur.

  lees verder
 • Huis voelt pas later als ‘thuis’

  Huis voelt pas later als ‘thuis’

  Vier op de tien huizenbezitters zeggen zich pas thuis te voelen in hun nieuwe huis wanneer zij er zeventien maanden wonen, zo blijkt uit onderzoek. En er is meer.

  lees verder
 • Fijne kerst en een mooi 2020 allemaal!

  Fijne kerst en een mooi 2020 allemaal!

  Wij wensen u allemaal fijne kerstdagen en een mooi en gelukkig 2020! UTS Van der Geest Verhuizingen is vanwege de kerstperiode (buiten de landelijke feestdagen) alleen gesloten op vrijdag 27 december.

  lees verder
 • Opslag bij schade of verbouwing

  Opslag bij schade of verbouwing

  De herfst is nu echt begonnen en brengt veel regen met zich mee. Heeft u last van lekkage in uw huis? Dat is heel vervelend en vaak niet meteen opgelost. Uw meubels kunnen daardoor flink wat waterschade oplopen. UTS Van der Geest heeft een ruime opslaghal. Die is ook handig als u gaat verbouwen.

  lees verder
 • Prinsjesdag: wat verandert er op de huizenmarkt?

  Prinsjesdag: wat verandert er op de huizenmarkt?

  Deze week presenteerde het kabinet de plannen voor het jaar 2020. Er verandert weer een groot aantal zaken. Wij zijn vooral benieuwd hoe de huizenmarkt zich ontwikkelt.

  lees verder
 • Verhuizing WZH Vliethof compleet verzorgd

  Verhuizing WZH Vliethof compleet verzorgd

  WZH Vliethof is in september 2019 afgerond. Het nieuwe woonzorgcentrum biedt ouderen met dementie de mogelijkheid om met elkaar samen te leven in een huiselijke en stijlvolle omgeving. UTS Van der Geest verzorgde de verhuizing en voorzag alle woonkeukens en huiskamers van nieuwe inventaris.

  lees verder
 • Verhuistip Top Tien

  Verhuistip Top Tien

  UTS Van der Geest Verhuizingen kan de complete verhuizing, inclusief in- en uitpakservice, voor u verzorgen. Als u graag zelf inpakt, hebben we vanuit onze ervaring wel een ‘Verhuistip Top Tien’ voor u!

  lees verder
 • Jubilaris: we feliciteren onze collega!

  Jubilaris: we feliciteren onze collega!

  We zijn trots op onze college Marcel Middendorp. Onze office manager, die al dertig jaar de gang van zaken op ons kantoor regelt.

  lees verder
 • Van der Geest Projectmanagement regelt uw zakelijke verhuizing

  Van der Geest Projectmanagement regelt uw zakelijke verhuizing

  Staat u voor een verandering van huisvesting of gaan er afdelingen binnen uw bedrijf verhuizen? Geef uw zorgen uit handen aan UTS Van der Geest Projectmanagement.

  lees verder
 • Een partijverhuizing van formaat

  Een partijverhuizing van formaat

  Het landelijk bureau van D66 is, met behulp van UTS Van der Geest, verhuisd naar een sfeervol monumentaal pand aan de Lange Houtstraat in Den Haag. ‘De verhuizing verliep strak en helemaal volgens planning’.

  lees verder
 • Code Verantwoordelijk Marktgedrag

  Code Verantwoordelijk Marktgedrag

  UTS Van der Geest tekende in april de Code Verantwoordelijk Markgedrag. Het verhuisbedrijf laat hiermee zien kwaliteit en de zorg voor zijn medewerkers belangrijk te vinden. Het is onderdeel van sociaal ondernemen.

  lees verder
 • Trots op klanttevredenheid en medewerkers

  Trots op klanttevredenheid en medewerkers

  UTS Van der Geest ziet verhuizen als persoonlijke dienstverlening! Gelukkig ervaren klanten dit ook, zo valt op te maken uit het cijfer voor klanttevredenheid. Bijna een 9,5, hetgeen onze vakmannen stimuleert om professionaliteit hoog in het vaandel te houden!

  lees verder
 • Van der Geest geeft kleur aan Argos Zorggroep

  Van der Geest geeft kleur aan Argos Zorggroep

  Argos Zorggroep geeft al 30 jaar gastvrije zorg in DrieMaasHave. Daarnaast vieren zij in maart 2019 de opening van de Tweemaster. Reden genoeg voor Van der Geest Verhuizingen om Argos Zorggroep kleurrijk te steunen.

  lees verder
 • Verhuizing met koninklijke allure

  Verhuizing met koninklijke allure

  Van der Geest Verhuizingen werkt al sinds 1948 voor het Huis Oranje-Nassau. Niet vreemd dat ook bij paleis Huis ten Bosch verhuiswagens van ons bedrijf af en aan reden voor een bijzondere verhuizing, waar wij best trots op zijn.

  lees verder
 • Samenwerking UTS en Fonds Slachtofferhulp

  Samenwerking UTS en Fonds Slachtofferhulp

  Fonds Slachtofferhulp en UTS Nederland werken sinds november 2018 samen. De komende jaren stelt UTS zijn diensten ter beschikking. Samen willen we slachtoffers helpen de draad van het leven weer op te pakken. UTS Van der Geest werkt hieraan als Sociale Onderneming graag mee.

  lees verder
 • UTS Van der Geest schiet te hulp bij Rode Kruis

  UTS Van der Geest schiet te hulp bij Rode Kruis

  In hulpverlening is het Nederlandse Rode Kruis de allerbeste met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld. Bij hun verhuizing van het hoofdkantoor riepen zij echter de hulp in van UTS Van der Geest Verhuizingen.

  lees verder
 • Tips om zonder stress te verhuizen

  Tips om zonder stress te verhuizen

  Vlak voor het verhuizen komt u erachter dat er nog zo ontzettend veel moet gebeuren. Dit zorgt voor een hoop stress. Hoe voorkomt u nou dat deze stress erin sluipt? Wij geven u een aantal tips om zonder stress te verhuizen.

  lees verder
 • Droom werkelijkheid voor woningbouwvereniging

  Droom werkelijkheid voor woningbouwvereniging

  Huisvestingsregisseur Tjeerd de Wijs: 'De verhuizing van woningbouwvereniging De Goede Woning is geheel naar tevredenheid verlopen. Er was goed contact met de voormannen van UTS van der Geest en ook waren zij lekker op tijd klaar.'

  lees verder
 • UTS van der Geest verhuist Galvanischool

  UTS van der Geest verhuist Galvanischool

  Het monumentale pand van basisschool Galvani in Den Haag wordt momenteel gerenoveerd en uitgebreid, om voldoende eigentijdse ruimte te bieden voor de ruim 400 leerlingen. Als tijdelijke oplossing is de school gehuisvest op de Stokroosstraat in Den Haag. UTS van der Geest verzorgde de verhuizing naar de tijdelijke locatie.

  lees verder
 • UTS Van der Geest op Vakbeurs Facilitair

  UTS Van der Geest op Vakbeurs Facilitair

  De twintigste editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer bracht een scala aan noviteiten als het gaat om duurzame werkbeleving en omgeving. Ook UTS Van der Geest Verhuizingen was aanwezig en profileerde zich met CO2-neutraal transport en gebouwbeheer.

  lees verder
 • Stichting Vrienden van Luuk

  Stichting Vrienden van Luuk

  ‘Vandaag een leuk gesprek gehad met de firma UTS van der Geest verhuizingen. Ook hier mogen we gebruik maken van opslagruimte, hoe geweldig is dit! Maar ook bij Koning Selfstore hebben we nog een box gekregen. We kunnen dus weer volop speelgoed verzamelen.’

  lees verder
 • UTS van der Geest maakt trip door Europa

  UTS van der Geest maakt trip door Europa

  Verhuizingen naar het buitenland is en blijft een vak apart. UTS van der Geest staat voor u klaar als het gaat om snel en veilig overbrengen van uw inboedel naar een internationale bestemming. Enkele weken geleden maakte onze chauffeurs een Europatrip.

  lees verder
 • Rijswijkse Uitdaging goed van start

  Rijswijkse Uitdaging goed van start

  Afgelopen zomer is de Stichting Rijswijkse Uitdaging opgericht en half november 2017 was de officiële kick-off bij de Rabobank. Bedoeling is matches te maken tussen welzijsorganisaties en het Rijswijkse bedrijfsleven. UTS Van der Geest Verhuizingen was een van de deelnemende ondernemers.

  lees verder
 • Jonge gezinnen verhuizen vaker uit Den Haag

  Jonge gezinnen verhuizen vaker uit Den Haag

  Opvallend veel jonge gezinnen (27%) in Den Haag verhuizen uit de Hofstad. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het CBS. Bij de 20% hoogste inkomens in Den Haag ligt dit cijfer zelfs nog hoger, hiervan kiest maar liefst 36% voor een andere gemeente.

  lees verder
 • Broers Van der Geest samen aan het verhuisroer

  Broers Van der Geest samen aan het verhuisroer

  UTS Van der Geest is al ruim negentig jaar actief. We zijn een echt familiebedrijf met grote betrokkenheid, dat nu een volgende fase in gaat. Sinds kort zit broer Robin in het bedrijf, dat gevestigd is in Rijswijk, Den Haag en Rotterdam. Het is de vierde generatie Van der Geest, die als verhuizers het verschil kunnen maken op belangrijke momenten in iemands leven.

  lees verder
 • Campagne Erkende Verhuizer: Tom’s tips

  Campagne Erkende Verhuizer: Tom’s tips

  UTS Van der Geest Verhuizingen is aangesloten bij de branche-organisatie voor Erkende Verhuizers. Met een Erkende Verhuizer kiest u voor kwaliteit, zekerheid en garantie. De Erkende Verhuizer heeft ook slimme tips voor een verhuizing. Tijdens de campagne ‘Je voelt je direct thuis’ legt Tom uit hoe verhuizen een feest wordt!

  lees verder
 • Nieuwe superverhuiswagen voor UTS Van der Geest

  Nieuwe superverhuiswagen voor UTS Van der Geest

  De nieuwste aanwinst in de stal van UTS Van der Geest is de DAF XF super space cab Euro 6. Deze vrachtwagen is niet alleen ‘Bigger and Better’ qua comfort en laadruimte, maar doet ook aan ‘Less is More’ als het gaat om brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

  lees verder
 • CO2-Uitstoot UTS fors gedaald in afgelopen jaren

  CO2-Uitstoot UTS fors gedaald in afgelopen jaren

  Sinds UTS Nederland haar milieueffecten in kaart brengt (2008), hebben de UTS-vestigingen gezamenlijk hun CO2-uitstoot met 75% weten te verlagen. Dit blijkt uit het laatste door CFP (Corporate Facility Partners) opgemaakte CO2-jaarverslag 2015-2016.

  lees verder
 • Certificaat Erkende Verhuizer verlengd met drie jaar

  Certificaat Erkende Verhuizer verlengd met drie jaar

  UTS Van der Geest Verhuizingen heeft de audit van de Organisatie voor Erkende Verhuizers glansrijk doorstaan. Deze organisatie waarborgt met haar garanties en keurmerken al ruim 50 jaar de beste kwaliteit in zorgeloos verhuizen.

  lees verder
 • John van der Geest halve eeuw verhuizer

  John van der Geest halve eeuw verhuizer

  Van Paleis Soestdijk tot verhuizingen binnen Zwitersland of het verhuizen van bijzonder antiek. John van der Geest, telg van de familie, is maar liefst 50 jaar verhuizer en maakte in die jaren van alles mee.

  lees verder
 • Keurmerk Sociale Onderneming behaald!

  Keurmerk Sociale Onderneming behaald!

  Sociaal ondernemen loont! Dat is de stellige overtuiging van UTS Van der Geest Verhuizingen. Dat begint bij goed omgaan met je medewerkers tot het meedoen aan sociale projecten. De sociale inzet van Van der Geest is beloond met het keurmerk Sociale Onderneming, dat op 6 december 2016 werd uitgereikt tijdens het Nationaal Congres de Sociale Onderneming in Den Haag.

  lees verder
 • Workshop Verhuizen op De Piramide

  Workshop Verhuizen op De Piramide

  ‘De leerlingen op de Piramide vonden de workshop ‘Verhuizen’ fantastisch’, vertelt Richard van der Geest, directeur van UTS Van der Geest Verhuizingen, die persoonlijk de workshop aan deze leerlingen in het (voortgezet) speciaal onderwijs gaf. Het was voor hen een praktische les en bereidde hen ook voor op de verhuizing van de school in het voorjaar van 2017.’

  lees verder
 • Streetgolf voor prachtig goed doel

  Streetgolf voor prachtig goed doel

  ‘We zijn blij met de steun van onder anderen UTS Van der Geest Verhuizingen, dat uitstekend aansluit bij ons motto ‘samen beter, beter samen’. Na het Rijswijk Streetgolf Event in juni mochten we een mooi bedrag voor ons nieuwe tyltylcentrum voor meervoudig gehandicapte kinderen in ontvangst nemen’.

  lees verder
 • Korting op verhuizing voor EPO-medewerkers!

  Korting op verhuizing voor EPO-medewerkers!

  UTS Van der Geest Verhuizingen en de Rabobank hebben de handen ineengeslagen. Met drie partijen (verhuizer, bank en notaris) is een mooie actie opgezet voor medewerkers van het European Patent Office.

  lees verder
 • Flexibiliteit bij particuliere verhuizing

  Flexibiliteit bij particuliere verhuizing

  ‘De flexibiliteit van UTS Van der Geest Verhuizingen heb ik geweldig gewaardeerd. Door het overlijden van mijn moeder was nog niet alles ingepakt en ook de verhuisdag moest last-minute verschoven worden. Ik ben daarbij enorm ondersteund’, aldus Bon Ingen Housz.

  lees verder
 • Studio Roosegaarde duurzaam verhuisd!

  Studio Roosegaarde duurzaam verhuisd!

  Studio Roosegaarde is hét designlab dat innovatieve ontwerpen maakt voor de moderne, duurzame maatschappij. Denk aan de interactieve Smart Highway of Dune, het landschap van de toekomst en ontwerpen voor smogvrije steden en gebouwen. Niet gek dat Roosegaarde koos voor de CO2-neutrale verhuizing van UTS Van der Geest Verhuizingen.

  lees verder