Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Facility Services

Bedrijfsverhuizing

Facility Services

Van der Geest Facility Services is dagelijks aanwezig op scholengemeenschappen, kantoren en zorginstellingen. Ons gespecialiseerde team is inmiddels een totaaldienstverlener in facility services, die klanten helemaal ontzorgt. 

De projectverhuizingen die UTS Van der Geest uitvoerde werden steeds omvangrijker. Behalve verhuizing van zakelijke inboedel, kwam er ook veel ICT-werk, zoals serververhuizingen, kabelmanagement, en facilitaire werkzaamheden. Omdat we bij UTS Van der Geest diverse specialistische afdelingen hebben, kunnen we klanten daarin uitstekend bedienen.

Facilitaire werkzaamheden

Van der Geest Facility Services verzorgt uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van gebouwbeheer. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten of vervangen van lampen, kranen en plafondplaten, of het vervangen van hang- en sluitwerk van deuren. Alle voorkomende werkzaamheden van een facilitaire dienst kunnen wij verzorgen. Klanten hebben veel vertrouwen in Van der Geest Facility Services, die regelmatig meedraait in de calamiteitendienst. Dan is onze medewerker 24/7 standby om storingen op te lossen.  

Geloven in samenwerking

UTS Van der Geest gelooft in de kracht van samenwerking. We werken bij onze klanten met Van der Geest-collega’s in het rood (verhuisdiensten), in het blauw (ICT Services) en in het grijs (Facility Services). Kortom, we leveren een totaalpakket van verhuizingen, ICT-diensten en facilitaire diensten. Daarbij staat Van der Geest Facility Services voor totale ontzorging op facilitair gebied.   

Jan Vis vertelt hier over zijn werk bij Van der Geest Facility Services.

Bel ons gerust voor een afspraak en laad u informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie!