Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Sociaal ondernemen: Cirkelbus voor ouderen

Nieuws

Laatste nieuws

Sociaal ondernemen is belangrijk binnen UTS Van der Geest. Voor ons begint sociaal ondernemen met trots en zorg voor onze medewerkers. Daarnaast sponsoren en zetten wij ons in voor verschillende sociale projecten.

De Cirkelbus van Florence is hier een mooi voorbeeld van. Bewoners van de zorginstelling kunnen de bus gebruiken om te reizen in de omgeving. Zo blijven ze mobiel en kunnen ze deelnemen aan allerlei activiteiten. Voor het rijden met de bussen maakt de zorginstelling  kosten, onder andere voor brandstof, verzekeringen en onderhoud. ‘De Cirkelbus is naast de bijdrage van onze abonnees en gemeente voor het vervoer afhankelijk van de reclame op de bussen. We zijn onze sponsoren dankbaar voor de ondersteuning van de Cirkelbus’, aldus Florence.

Vrijwillige chauffeurs

De Cirkelbus heeft als doel goed en goedkoop vervoer voor de medeburger. De Cirkelbus heeft de beschikking over achtpersoons busjes met aangepaste voorzieningen, bestuurd door tientallen vrijwillige chauffeurs met bijrijders. Zij verrichten superwerk om ouderen veilig op een bestemming te brengen!

Zorgsector

De zorg is voor UTS Van der Geest bekend terrein, met ruim 35 jaar ervaring in de zorgsector. Wij verhuizen regelmatig complete verzorgingshuizen in verband met renovatie en nieuwbouw. Dat doen we onder andere in Rijswijk, groot Den Haag, het Westland en groot Rotterdam. Vandaar ons enthousiasme voor de Cirkelbus. Wij vervoeren de spullen en de Cirkelbus de bewoners.

Lees meer over UTS Van der Geest zorgverhuizingen op onze website.

cirkelbus-florence.jpg

terug naar overzicht