Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

ICT Movements

Bedrijfsverhuizing

Voor uw complete ICT-verhuizing

Computers, monitors, smartboards en servers zijn voor veel bedrijven en scholen onmisbaar bij het werk. Bovendien zijn het kostbare en breekbare goederen waar zorgvuldig mee omgesprongen moet worden. Bij een verhuizing van ICT-apparatuur komt daardoor veel kijken. Het gespecialiseerde team van Van der Geest heeft uw bedrijf of instelling snel weer up and running. Kies voor ICT Movements van Van der Geest!

Snel én zorgvuldig

Ons ICT Movements team werkt zeer precies. Met een strakke planning zorgen we dat u vlot weer aan de slag bent. Alle computers, beeldschermen en toebehoren komen – in overleg met u – op de juiste plek terecht en worden daar netjes aangesloten of gemonteerd. Ook bij interne verhuizingen, verhuizing van servers of het aanleggen van de ICT-infrastructuur zijn wij u graag van dienst. Het ICT Movements team van Van der Geest verzorgt desgewenst de totale projectbegeleiding en -planning.

Complete ICT-verhuizing

Bij Van der Geest is het one-stop-shopping voor uw complete ICT-verhuizing. Wij zorgen er door onze uiterst flexibele planning voor dat de downtijd van uw organisatie minimaal is. Overnight of in het weekend de verhuizing regelen, behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen uw medewerkers direct na de verhuizing weer aan de slag. Van der Geest heeft eventueel de beschikking over verwarmde en beveiligde opslagfaciliteiten. Dus ook voor tussentijdse opslag bieden wij de oplossing.

van-der-geest-ict-movements.jpg

Ons ICT Movements team staat voor u in de startblokken.
Bel of mail Van der Geest Verhuizingen en zij staan u graag te woord!

Relaties vertellen

Om een indruk te krijgen van onze werkwijze, brengen we enkele projecten in beeld van Van der Geest ICT Movements.

 • Scheepsclassificeerder op koers met UTS Van der Geest

  Scheepsclassificeerder op koers met UTS Van der Geest

  Lloyd’s Register betrok in februari 2022 een nieuw kantoor aan de George Hintzenweg in Rotterdam. ‘We werken al jaren naar tevredenheid samen met UTS Van der Geest Verhuizingen. Het gaat altijd voor de wind, dus ook nu weer de keuze voor UTS Van der Geest.’

  Lees verder

 • ICT Movements verbindt Lloyd’s Register

  ICT Movements verbindt Lloyd’s Register

  Lloyd’s Register is toonaangevend in het classificeren van schepen. Computers, monitors en randapparatuur zijn onmisbaar voor deze wereldwijde keuringsinstantie. Van der Geest ICT Movements kreeg het vertrouwen om het verplaatsen van de ICT-apparatuur te verzorgen.

  lees verder