Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Feest in Veenhage met de verhuizers

Nieuws

Laatste nieuws

Het is altijd een feestje, een verhuizing door UTS Van der Geest. Op de Pieter van Foreest-locatie Veenhage in Nootdorp namen ze dit wel heel letterlijk. De bewoners dansten daar met de verhuizers van Van der Geest (zie het filmpje).

Tijdelijke verhuizing

Pieter van Foreest gaat een groot deel van het complex in Nootdorp renoveren. Daarom verhuist een deel van de bewoners tijdelijk naar de Weidevogelhof in Pijnacker. Van der Geest heeft de woonzorglocatie volledig ontzorgd. Er is geholpen met inpakken, verhuizen, uitpakken en demontage en montage van meubelen. Hiermee waren de ouderen erg blij.

veenhage-2-190123.jpg

Opslag bij Van der Geest

Ook zorgt Van der Geest dat een deel van de inboedel van Veenhage naar de tijdelijke opslag gaat en de verhuizers brengen dit ook weer retour.

Bezemschoon opgeleverd

En daar houdt het werk niet op: Van der Geest nam ook het afvoeren van de overtollige inventaris voor zijn rekening, evenals het bezemschoon opleveren. Zo leveren we het pand voor Pieter van Foreest volledig klaar op aan de aannemer. Hij kan direct met de werkzaamheden starten. En zo kunnen de bewoners weer zo snel als mogelijk is terug naar hun eigen Veenhage.

veenhage-4-190123.jpg

Geïnteresseerd in een zorgverhuizing, waarbij u volledig wordt ontzorgd? Neem gerust contact met ons op.

terug naar overzicht