Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

UTS Van der Geest naar de sneeuw

Nieuws

Laatste nieuws

UTS Van der Geest verhuist binnen de landsgrenzen en internationaal. Voor verhuizingen binnen Europa draaien we ons hand niet om, maar soms probeert het weer ons toch uit te dagen. Dat levert wel mooie plaatjes op.

Ditmaal verzorgden we een particuliere verhuizing naar Duitsland. Wij hadden in Nederland een paar koude dagen, maar onze oosterburen genoten al volop van de sneeuw. Gelukkig zijn onze chauffeurs goed getraind. Ze weten in ieder weertype hoe ze hun lading veilig en zonder brokken op de bestemming kunnen krijgen. Een laagje sneeuw brengt de planning van een verhuizing, zelfs naar een ander land, dus niet in gevaar.

Bij een verhuizing naar het buitenland komt een heleboel kijken. Dat levert een hoop stress op. UTS Van der Geest kan u helpen met de logistiek, het papierwerk en de daadwerkelijke verhuizing. U krijgt een vaste contactpersoon die zorgt voor een vlekkeloze verhuizing. Dat scheelt heel wat zorgen.

Het netwerk van UTS heeft 1.350 servicecenters op zes continenten. UTS van der Geest is daardoor op de hoogte van verhuis-gerelateerde regels en wetgeving. Ook de taal en de cultuur van uw nieuwe land leveren geen problemen voor ons op. U ziet, onze service kent geen grenzen!

verhuizing-duitsland.jpg

terug naar overzicht