Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Virtuele opname inboedel voor uw verhuizing

Bedrijfsverhuizing

Taxatie via videobellen

De wereld is in de ban van het coronavirus. Ook bij UTS Van der Geest Verhuizingen kunnen maatregelen niet uitblijven. Daarbij willen wij wel zo goed mogelijk de continuïteit van onze dienstverlening en de veiligheid van onze medewerkers waarborgen. U leest op deze pagina meer over ons coronavirus-beleid. Met onderstaande maatregelen als uitgangspunt, voeren wij zoveel mogelijk verhuizingen uit. Mocht u met ons willen overleggen, neem gerust even contact op. Verder willen we onze dienstverlening op het gebied van taxaties coronaproef maken via videobellen. Een taxatie via een bezoek blijft ook mogelijk, waarbij we de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.  

Taxatie inboedel voor offerte op maat

We brengen een vrijblijvend taxatiebezoek óf we doen een virtueel bezoek via videobellen. We bekijken daarbij uw inboedel om een offerte op maat te maken. We bespreken uw specifieke wensen. Speciale aandacht gaat uit naar demontage- en montagewerkzaamheden en waardevolle stukken die tijdens de verhuizing extra zorg nodig hebben. De taxatie vormt de basis voor uw offerte en een vlekkeloze verhuizing naar uw nieuwe kantoor.

Aanvullende diensten

Naast verhuizen verzorgen wij tal van aanvullende diensten. Zo bieden wij opslag, verhuisdirigenten, de handyman, de oplevering van uw bedrijfspand en kunt u bij ons terecht voor de complete inrichting van uw bedrijf.

Interesse in een taxatiebezoek of een virtuele opname voor een offerte op maat?

Neem contact met ons op: Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70 of mail ons.

Corona-beleid UTS Van der Geest Verhuizingen

We treffen enkele maatregelen, waarin we het beleid van het RIVM en het ministerie volgen. De maatregelen hebben onder meer betrekking op verhuizingen bij particulieren en bedrijven en zijn preventief. Dit is bedoeld om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen. UTS Van der Geest houdt hierbij de actuele ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. 

Preventieve maatregelen

De richtlijnen en instructies van het RIVM en de GGD zijn leidend. Ons personeel is gewezen op onderstaande preventieve maatregelen.

  • Geef geen handen
  • Houd voldoende afstand tot andere personen (1,5 meter)
  • Was regelmatig de handen met water en zeep
  • Hoest en nies in de elleboog
  • Kom niet op het werk als sprake is van hoesten en/of kortademigheid, neusverkoudheid en eventueel koorts. Vermijd bovendien contact met personen in je omgeving wanneer zij deze klachten hebben.
  • Neem contact op met de huisarts als klachten verergeren.

We vragen ook onze klanten het aan ons door te geven als zij bovengenoemde klachten hebben, als een verhuizing staat gepland. Dan kunnen wij in overleg maatregelen nemen.

Dienstverlening zoveel als mogelijk door

Met deze preventieve maatregelen proberen wij zoveel als mogelijk onze dienstverlening uit te voeren. Uiteraard volgen we hierin de landelijke richtlijnen. Daarbij voegen wij met de virtuele opname voor verhuizingen via videobellen een extra component aan onze dienstverlening toe. De taxateur hoeft dan niet per se bij u thuis te komen, maar onze diensten aan u gaan ‘remote’ toch door.

De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop!
We vertrouwen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Directie
UTS Van der Geest verhuizingen.