Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Virtuele opname inboedel voor uw verhuizing

Bedrijfsverhuizing

Taxatie via videobellen

UTS Van der Geest Verhuizingen gaat mee met de tijd. De digitale wereld is mede door corona in een stroomversnelling gekomen. In deze digitale wereld kan een virtuele opname/taxatie van uw inventaris natuurlijk niet uitblijven. We vergemakkelijken het verhuisproces door onze klanten via videobellen een virtueel bezoek aan te bieden. Het virtuele bezoek aan uw bedrijfspand geeft de verhuisconsulent van UTS Van der Geest een schatting van het te verhuizen volume. Gemak dient immers de mens, ook de mens die wil verhuizen. Een taxatie via een persoonlijk bezoek van de UTS Van der Geest-taxateur blijft natuurlijk ook mogelijk. 

Mocht u met ons willen overleggen, neem gerust even contact op.

Taxatie inboedel voor offerte op maat

We brengen een vrijblijvend taxatiebezoek óf we doen een virtueel bezoek via videobellen. We bekijken daarbij uw inboedel om een offerte op maat te maken. We bespreken uw specifieke wensen. Speciale aandacht gaat uit naar demontage- en montagewerkzaamheden en waardevolle stukken die tijdens de verhuizing extra zorg nodig hebben. De taxatie vormt de basis voor uw offerte en een vlekkeloze verhuizing naar uw nieuwe werkomgeving.

Aanvullende diensten

Naast verhuizen van uw kantoor-, school- of bedrijfsinventaris, verzorgen wij tal van aanvullende diensten. Zo bieden wij opslag, verhuizing van ICT-apparatuur (ICT Movenements), Facility Services en archiefdiensten.

Interesse in een taxatiebezoek of een virtuele opname voor een offerte op maat?

Neem contact met ons op: Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70 of mail ons.