Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Leegruimen woning

Particuliere verhuizing

Een verhuizing kent verschillende fasen. Naast een grondige voorbereiding en de verhuizing zelf, moet u de oude woning ook leegruimen. UTS Van der Geest ondersteunt u hier graag bij. Naast de verhuizing zelf uiteraard. Zo heeft u alles in één hand.

De verhuizers van Van der Geest regelen eerst dat uw complete inboedel wordt verhuisd. Wij kunnen desgewenst ook uw inboedel inpakken, kostbare schilderijen of kunststukken vervoeren en meubels demonteren en weer monteren in uw nieuwe woning.  

Duurzame afvoer

Mogelijk zijn er ook meubels of andere inventaris die u niet meeverhuisd wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat alles wat niet nagelvast zit aan uw huis, uit de oude woning wordt gehaald. UTS Van der Geest heeft hierbij een duurzame aanpak. Wij hechten veel waarde aan onze omgeving, omdat we het belangrijk vinden dat ook volgende generaties prettig kunnen leven. 

Spullen een nieuw leven

Dat betekent dat we bekijken welke spullen nog via de Kringloopwinkel of een Veilinghuis een nieuw leven kunnen krijgen. Het kan ook zijn dat meubels of andere inventaris niet meer echt bruikbaar zijn, maar wel verwerkt kunnen worden tot nieuwe grondstoffen. Ook dan zijn hier weer producten uit te maken. Het onbruikbare deel voeren we af naar de vuilstort. 

Opslag

Wij kunnen ons ook voorstellen dat er meubels of spullen zijn, waarover u nog niet direct een beslissing kunt of wilt nemen. Dan biedt UTS Van der Geest u de mogelijkheid tot opslag. Of het nu gaat om een piano of een voorraad aan boeken, wij bieden u altijd een flexibele en betaalbare oplossing. De veiligheid van uw inventaris is hierbij gewaarborgd. De goederen kunnen we op een gewenst tijdstip, op een gewenste locatie weer afleveren.

Wilt u meer informatie over onze complete dienstverlening? Bel gerust met 070 399 42 41 of 010 820 95 70. Of vraag een offerte aan via deze website.