Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Mooie verhuizing naar Drunen

Nieuws

Laatste nieuws

Een mooie particuliere verhuizing naar Drunen deze week. De spullen konden net niet helemaal naar binnen worden gereden in de woning, gelegen te midden van groen, maar het scheelde niet veel.

Via de voordeur en het balkon had ons team de complete inboedel netjes en snel in de nieuwe woning. Leuke klant en goed teamwork!

Ervaren verhuizer

Met UTS Van der Geest Verhuizingen kiest u voor zekerheid. Ons bedrijf opereert al meer dan 90 jaar op de particuliere verhuismarkt, nationaal met name in groot Den Haag en groot Rotterdam. Onze speerpunten zijn: persoonlijke begeleiding, service en een correcte uitvoering. We staan garant voor een zorgeloze verhuizing. UTS Van der Geest Verhuizingen kan ook zorgdragen voor het verpakken van kostbare schilderijen met behulp van specialistische materialen. Verder hebben wij onze handyman, die kan zorgen voor demontage en montage van meubels. Voor kleding maken wij gebruik van garderobedozen. Uw kleding wordt hangend en afgesloten vervoerd. We garanderen hiermee een optimale bescherming tegen vuil en weersinvloeden.

Interesse?

Ook particulier verhuizen met UTS Van der Geest? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

verhuizing-drunen-2-071022.jpg

verhuizing-drunen-3-071022.jpg

verhuizing-drunen-4-071022.jpg

terug naar overzicht