Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Referenties

Het bedrijf

Klanten over Van der Geest Verhuizingen

Bij een verhuizing geeft u uw spullen letterlijk uit handen. Wij vinden het volkomen logisch dat u zaken wilt doen met een betrouwbaar verhuisbedrijf en verhuizers die uw spullen met de beste zorg behandelen. Maar hoe weet u dit voor de verhuizing? Referenties geven uitstekend inzicht in de ervaringen van andere klanten met ons verhuisbedrijf.

100% van onze klanten beveelt ons aan!

Wilt u weten hoe klanten onze service ervaren? Ga naar www.klantenvertellen.nl en lees de meest actuele reviews. Wij zijn trots op ons hoge gemiddelde rapportcijfer! Bovendien beveelt 100% van onze klanten ons aan. Het zal u niet verbazen dat mond-tot-mondreclame al 90 jaar ons belangrijkste promotiemiddel is. 

 • Vlotte verhuizing Voedselbank Haaglanden

  Vlotte verhuizing Voedselbank Haaglanden

  Vrijwilligersorganisatie De Voedselbank verhuisde met kantoor en distributiecentrum van de Boomaweg in Den Haag naar de Lierseweg in Wateringen. Mia Gores, secretaris van het bestuur, is erg blij met de snelheid en sociale instelling van UTS Van der Geest.

  lees verder
 • Saffiergroep: ‘Goede voorbereiding is het halve werk’

  Saffiergroep: ‘Goede voorbereiding is het halve werk’

  ‘Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat bleek eens te meer bij de verhuizing van ons Saffier zorgcentrum Lozerhof naar De Drie Linden aan het Westhovenplein in Den Haag. UTS Van der Geest denkt mee en daardoor liep de verhuizing als een trein.’

  lees verder
 • Kantoor Middin met zorg verhuisd

  Kantoor Middin met zorg verhuisd

  Wanneer je het kantoor bent dat zo’n 150 locaties van Middin ondersteunt, wil je dat er niets verkeerd gaat tijdens de verhuizing. UTS Van der Geest verhuisde Middins kantoor in Rijswijk succesvol naar een nieuwe locatie aan de Burgemeester Elsenlaan.

  lees verder
 • Familie Grobben: twee keer succes met UTS Van der Geest

  Familie Grobben: twee keer succes met UTS Van der Geest

  ‘UTS Van der Geest heeft ons verhuisd naar Nootdorp en nu kiezen we opnieuw voor Van der Geest.’ De familie Grobben zoekt de rust op in het Brabantse land en heeft met een gezin van vijf inmiddels aardig wat inboedel. ‘Geen probleem voor Van der Geest’.

  lees verder
 • Flexibel in verhuizen voor West 8 Architecten Rotterdam

  Flexibel in verhuizen voor West 8 Architecten Rotterdam

  ‘De flexibiliteit in de planning vind ik het grote pluspunt bij UTS Van der Geest Verhuizingen’, zegt Jasmijn Koelega. Zij is projectmanager bij West 8 Urban Design & Landscape Architecture in Rotterdam. Dit bedrijf is internationaal bekend op het gebied van stedenbouw en landschapsarchitectuur.

  lees verder
 • Urban Interest: ‘UTS Van der Geest is een begrip in Den Haag’

  Urban Interest: ‘UTS Van der Geest is een begrip in Den Haag’

  Vastgoedeigenaar en zelfstandig ontwikkelaar Urban Interest groeide de afgelopen tijd uit de voegen. Tijd dus om te verhuizen naar een groter pand aan de Tobias Asserlaan. Een nieuw pand regelen was natuurlijk geen probleem, maar een compleet kantoor verhuizen, daar heb je een vakmensen voor nodig.

  lees verder
 • PvdA: ‘Sociaal ondernemerschap trok ons over de streep’

  PvdA: ‘Sociaal ondernemerschap trok ons over de streep’

  De PvdA verhuisde haar partijbureau in juni naar het Leeghwaterplein in Den Haag en schakelde daarvoor de hulp van UTS van der Geest in. ‘Het verhuisbedrijf staat bekend als een professionele en betrouwbare partij’, zegt Carla Kortekaas, facilitair manager bij de PvdA. ‘Het is een sociale onderneming met oog voor mensen, maatschappij en milieu.

  lees verder
 • D66 met verhuizing klaar voor de toekomst

  D66 met verhuizing klaar voor de toekomst

  Het landelijk bureau van D66 is verhuisd naar één sfeervol monumentaal pand aan de Lange Houtstraat in Den Haag. ‘De verhuizing verliep strak en helemaal volgens planning’, aldus Dionne D’Arnault, Office Manager D66. ‘De vakmensen van UTS Van der Geest waren uiterst correct. Echt top.’

  lees verder
 • Koninklijke familie met trots verhuisd naar Oranjepaleis

  Koninklijke familie met trots verhuisd naar Oranjepaleis

  Verhuizen gaat gepaard met emoties, zelfs als je koning bent. Voor koning Willem-Alexander betekende de verhuizing van Villa Eikenhorst in Wassenaar naar Paleis Huis ten Bosch in Den Haag een terugkeer naar de plek waar hij zelf opgroeide.

  lees verder
 • Verhoeven: ‘Van der Geest heeft talent voor verhuizen’

  Verhoeven: ‘Van der Geest heeft talent voor verhuizen’

  ‘Een vriendin van mij attenteerde me op verhuisbedrijf UTS Van der Geest. Zij was supertevreden en dat blijkt helemaal terecht.’ Dat zegt Martine Verhoeven, zij is psychologe en muziekdocent en al meer dan vijftig jaar getrouwd met filmregisseur Paul Verhoeven.

  lees verder
 • Verhuizing door UTS Van der Geest, goed nieuws voor ANP

  Verhuizing door UTS Van der Geest, goed nieuws voor ANP

  ‘Als je ANP heet en te kennen geeft dat je een ander bedrijfspand zoekt, dan word je gebeld door partijen uit heel Nederland die je willen verhuizen’, zegt Mark Westerhoff, chief technology officer & manager operations bij het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). Toch koos hij voor UTS Van der Geest.

  lees verder
 • Rooskleurige verhuizing hoofdkantoor Rode Kruis

  Rooskleurige verhuizing hoofdkantoor Rode Kruis

  ‘UTS Van der Geest kwam met een goede prijs en met het team was er meteen een klik.’ De verhuizing van het Rode Kruis-hoofdkantoor verliep op rolletjes, vindt facilitair manager Diederik Rodenburg.

  lees verder
 • Indrukwekkend archief Rode Kruis verhuisd

  Indrukwekkend archief Rode Kruis verhuisd

  In maart 2018 droeg het Rode Kruis zijn oorlogsarchief over aan het Nationaal Archief. UTS van der Geest verzorgde de verhuizing in vier dagen tijd, snel en zorgvuldig. Dit naar tevredenheid van alle partijen.

  lees verder
 • Droom werkelijkheid voor woningbouw

  Droom werkelijkheid voor woningbouw

  Huisvestingsregisseur Tjeerd de Wijs: 'De verhuizing van woningbouwvereniging De Goede Woning is geheel naar tevredenheid verlopen. Er was goed contact met de voormannen van UTS van der Geest en ook waren zij lekker op tijd klaar.'

  lees verder
 • Verhuizing De Populier warm en professioneel

  Verhuizing De Populier warm en professioneel

  Na 100 jaar samen in één historisch pand te hebben gezeten, werd Christelijk College De Populier te groot voor één locatie. De mavo met bijna 400 leerlingen ging naar nieuwbouw aan de Dunklerstraat in Den Haag. 'Daarbij ondersteunde UTS Van der Geest met bereidwillige verhuizers. Ze zijn goed en zakelijk, en toch warm. Echt top.'

  lees verder
 • Schoolvoorbeeld in verhuizen voor M.M. Boldingh

  Schoolvoorbeeld in verhuizen voor M.M. Boldingh

  Op de grens van Duinoord en Statenkwartier in Den Haag heeft basisschool M.M. Boldingh een fraaie nieuwe locatie. Directeur Priscilla Ammerlaan: 'UTS Van der Geest heeft ons verhuisd vanuit onze tijdelijke locatie aan de Stokroosstraat. Als ik hun werkwijze moet samenvatten: zorgvuldig, vriendelijk en echte doorpakkers.'

  lees verder
 • Nieuw onderdak voor LIMOR

  Nieuw onderdak voor LIMOR

  ‘Als ik UTS Van der Geest in een paar steekwoorden moet beschrijven, kies ik voor transparant, toegankelijk, snel, kordaat, netjes en overzichtelijk.’ Dat zegt Paul de Vries van LIMOR uit Den Haag. ‘Er was een goede match tussen onze organisaties.’

  lees verder
 • Van der Geest staat goed te boek bij uitgeverij

  Van der Geest staat goed te boek bij uitgeverij

  ‘We hebben absoluut een goede keuze gemaakt met UTS Van der Geest Verhuizingen Den Haag voor het in- en uithuizen van ons hoofdkantoor’, vertelt Esther Smit, Office Manager bij Koninklijke Brill N.V. in Leiden. ‘De klik was er al bij de eerste gesprekken. Vooral de prettige communicatie en beschaafde verhuizers vielen ons in positieve zin op.’

  lees verder
 • Aanpakkersmentaliteit voor Rotterdamse K-Line

  Aanpakkersmentaliteit voor Rotterdamse K-Line

  ‘UTS Van der Geest sprong er voor ons al in de offertefase positief uit’, zegt general manager Jan de Witte van K-Line uit Rotterdam. ‘Ze hadden een goed verhaal, uitstekende referenties en een concurrerende prijs. En de verhuizing zelf verliep op rolletjes.’

  lees verder
 • SO-school De Piramide

  SO-school De Piramide

  ‘Flexibiliteit, prettig overleg, snel schakelen en praktisch advies. Dat zijn eigenlijk de belangrijkste kenmerken van UTS Van der Geest Verhuizingen’, vertelt Hanneke Korevaar, locatiedirecteur van Speciaal Onderwijs-school De Piramide in Den Haag. ‘Het was een hectische periode, maar mede dankzij de verhuizers van Van der Geest ook een gezellige tijd.’

  lees verder
 • Tyltylcentrum De Witte Vogel

  Tyltylcentrum De Witte Vogel

  ‘We zijn dik tevreden over de aanpak van UTS Van der Geest Verhuizingen’, vertelt Erik Los, directeur van Tyltylcentrum De Witte Vogel. ‘Het was een complexe operatie, want we gingen van drie locaties naar één nieuwbouwlocatie aan de Melis Stokelaan in Den Haag. Dat vraagt veel logistieke ervaring.’

  lees verder
 • Grootse aanpak voor The Little Green Bag

  Grootse aanpak voor The Little Green Bag

  ‘We hebben onze ogen uitgekeken hoe UTS Van der Geest Verhuizingen het allemaal aanpakte.’ Dat zegt Maria Gandjapour, mede-eigenaar van The Little Green Bag, een van de snelstgroeiende ondernemingen in Nederland. ‘Wij namen enkele maanden geleden het merk Cowboysbag over en alle spullen van het kantoor en magazijn in Amsterdam moesten verhuisd worden naar onze showroom.

  lees verder
 • Sterk team voor het VCL

  Sterk team voor het VCL

  Het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum (VCL) nam half september 2016 zijn intrek in het imposante gebouw aan de Oostduinlaan 50 in Den Haag. UTS Van der Geest Verhuizingen verzorgde de soepele verhuizing. ‘Het is een club die van aanpakken weet’, aldus Michiel Hagen, hoofd Organisatie & Beheer op het VCL met ruim 800 havo- en vwo-leerlingen.

  lees verder
 • Middin

  Middin

  ‘We zijn heel erg tevreden over de verhuizing van onze cliënten vanuit Honselersdijk en De Lier naar één locatie in Naaldwijk. Bij UTS Van der Geest Verhuizingen was veel mogelijk. Dat werkt prettig!’, vertelt Manon Pannekoek, teamleider bij de Rozenhof van Middin.

  lees verder
 • Christelijk lyceum Zandvliet

  Christelijk lyceum Zandvliet

  ‘UTS Van der Geest Verhuizingen past bij het vertrouwde karakter van onze school, met betrokken medewerkers en een flexibele instelling’. Dat zegt Alphons den Heijer, rector van het Christelijk Lyceum Zandvliet, voorheen Zandvlietcollege. Zo’n 800 leerlingen en 70 medewerkers van het lyceum verhuisden eind november 2015 terug naar de Bezuidenhoutseweg 40 in Den Haag.

  lees verder
 • Zorginstelling Florence

  Zorginstelling Florence

  ‘De combinatie van verhuizers en verhuisdirigentes maken UTS Van der Geest het ideale bedrijf voor een zorgverhuizing.’ Dat zegt Clarine van Wessem, Locatiemanager van Florence in Voorschoten. ‘Het bedrijf regelde ook de verhuizing naar onze tijdelijke locatie aan De Zeven Provinciën en dat was zeer naar tevredenheid. Vandaar ook nu weer onze keuze voor dit bedrijf.’

  lees verder

UTS Van der Geest maakt gebruik van cookies

Door op 'Accepteer' of ergens anders op onze website te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën om persoonsgegevens te verwerken. Wij en onze vertrouwde partners gebruiken cookies om uw ervaring op utsvandergeest.nl te verbeteren, analyseren en personaliseren. Daarnaast worden deze cookies gebruikt om advertenties op maat te leveren, zowel op onze site als ergens anders.

accepteer