Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Huis voelt pas later als ‘thuis’

Nieuws

Laatste nieuws

Vier op de tien huizenbezitters zeggen zich pas thuis te voelen in hun nieuwe huis wanneer zij er zeventien maanden wonen, zo blijkt uit onderzoek. En er is meer.

Zo blijkt dat vier op de tien huizenbezitters zich pas echt thuisvoelt als er geen post meer van de vorige bewoner op de deurmat valt. Een op de vijf noemt zijn huis pas thuis wanneer zij (beide) buren kennen. Een huis wordt pas echt thuis nadat het ‘warm en gezellig gemaakt is naar eigen smaak’. Dat zeggen de meesten van de ondervraagden. Er een eerste Kerst doorbrengen komt op de tweede plaats, gevolgd door alle kamers te vullen met meubels.

Activiteiten na verhuizing

In de top 10 van zaken die net na een verhuizing gedaan worden, staat het huis verven op plek één. Een nieuwe vloer in alle kamers volgt op de tweede plaats en de badkamer opknappen op drie. In de top tien staan onder meer ook een nieuwe keuken, dubbele beglazing, en een nieuwe vloer leggen.

Staat er bij u een verhuizing op de planning? En wilt u snel en soepel alle meubels in huis, zodat u zich er snel thuisvoelt? Wij van UTS van der Geest zijn u graag van dienst!
U kunt naar al onze diensten informeren via: 070 399 42 41 of via info@utsvandergeest.nl.

verven.jpg

terug naar overzicht