Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Binnenlandse verhuizing

Particuliere verhuizing

Uw verhuizing, onze zorg!

Met UTS Van der Geest Verhuizingen kiest u voor zekerheid. Ons bedrijf opereert al meer dan 90 jaar op de particuliere verhuismarkt, nationaal met name in groot Den Haag en groot Rotterdam. Onze speerpunten zijn: persoonlijke begeleiding, service en een correcte uitvoering. We staan garant voor een zorgeloze verhuizing.

Iedere verhuizing is uniek. Daarom komen we graag bij u langs om uw specifieke wensen te bespreken. Behalve de verhuizing nemen we u veel werk uit handen. Denk hierbij aan het ophangen van lampen en schilderijen en het omzetten van uw abonnementen. Wij regelen alles in één keer. Dat is wel zo gemakkelijk.

Professionele verhuizers

De verhuizing van uw inboedel is bij ons in professionele handen. Wij hebben bijna een eeuw ervaring en beseffen als geen ander dat u zuinig bent op uw kostbare spullen. Een erkende verhuizer als UTS Van der Geest bewijst al gauw zijn meerwaarde! U kunt zelf uw spullen inpakken, maar wij verzorgen het graag voor u.

UTS Van der Geest Verhuizingen kan ook zorgdragen voor het verpakken van kostbare schilderijen met behulp van specialistische materialen. Verder hebben wij onze handyman, die kan zorgen voor demontage en montage van meubels. Voor kleding maken wij gebruik van garderobedozen. Uw kleding wordt hangend en afgesloten vervoerd. We garanderen hiermee een optimale bescherming tegen vuil en weersinvloeden.

Soepele verhuizing en tijdelijk opslag

Wij hebben alles in huis om de logistiek rond uw verhuizing op rolletjes te laten verlopen. En of het nu gaat om een villa, een rijtjeshuis of een torenflat, UTS Van der Geest heeft de professionele materialen voor een vlekkeloos vervoer. Denk aan CO2-neutrale, luchtgeveerde vrachtwagens en verhuisliften. Ook hebben wij de beschikking over containeropslag en opslagkisten voor tijdelijke opslag van uw inboedel. De goederen kunnen we op een gewenst tijdstip, op een gewenste locatie weer afleveren.

Maar waar het echt om draait zijn onze mensen. We werken met gemotiveerde, opgeleide verhuizers, die vaak al jarenlang bij ons in dienst zijn. Als sociale onderneming investeren wij in onze mensen. Dat ziet u terug in de meerwaarde die zij u bieden, door mee te denken en professioneel te handelen. De service van UTS Van der Geest Verhuizingen zal u positief verrassen!

Ook kiezen voor zekerheid met een verhuizer die alle zorgen uit handen neemt? Neem contact met ons op!