Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Kunst en antiekverhuizing

Particuliere verhuizing

Vakkundige zorg voor kunst en antiek

Kunst en antiek hebben extra zorg nodig. Wij werken met speciaal opgeleide Art Handlers en verpakken kostbaarheden met hoogwaardige verpakkingsmaterialen. Hiermee staan wij garant voor het veilig verhuizen van uw schilderijen en onvervangbare kunst en antiek. Of dit nu duur of dierbaar is.

Onze Art Handlers hebben verstand van kunstobjecten, antiek en oudheden. Zij kunnen de kwetsbaarheid ervan beoordelen en zodoende zorgen voor de juiste verpakking en wijze van vervoer. Ook kunnen we adviseren over een eventueel extra benodigde verzekering. Van der Geest Verhuizingen weet exact welke voorbereiding, uitvoering en nazorg nodig zijn en neemt geen enkel risico. Uw kunstobjecten gaan vakkundig over naar een nieuw adres, of dat nu in Den Haag is, in Londen of Parijs. Daar kunt u op rekenen!

Wilt u geen risico nemen met uw kostbare objecten? Kies voor een betrouwbare en ervaren verhuizer en neem contact met ons op!

Arts of peace

UTS Van der Geest Verhuizingen verhuisde eerder ook ‘Arts of peace’ voor het Vredespaleis in Den Haag. Niet minder dan vazen geschonken door het keizerlijk hof van China werden aan ons toevertrouwd. Bekijk hier het filmpje.