UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

Opslag voor particulieren

Opslag

Flexibele en betaalbare opslag

Gaat u verhuizen, verbouwen of staat uw woning te vol? Het tijdelijk opslaan van uw spullen biedt uitkomst. Met de verschillende mogelijkheden van UTS Van der Geest Verhuizingen vindt u de opslag die past bij uw situatie. Of het nu gaat om een piano of een complete inboedel, wij bieden u altijd een flexibele en betaalbare oplossing. De veiligheid van uw inventaris is hierbij gewaarborgd.

Onze opslaghal ligt zeer centraal in de regio Den Haag (nabij A13 en A4) en is voorzien van:

  • Inbraakdetectiesysteem;
  • Installatie voor brandbeveiliging;
  • Installatie voor klimaatbeheersing. Deze zorgt voor een constante temperatuur en vochtigheidsgraad;
  • Gecertificeerde controle op ongedierte.

Containeropslag

Onze containeropslag is zeer geschikt voor opslag van volledige inboedels. Maar het kan ook gaan om materiaal met een groot volume, zoals tuinmeubilair. Wij laden de container bij u voor de deur en lossen deze op het nieuwe adres.

Opslagkist

Wilt u een deel van uw inboedel opslaan? Met een opslagkist kiest u voor een passende en voordelige oplossing. Op afroep bezorgen wij de inboedel op het door u gewenste adres.

Meer weten over onze flexibele en betaalbare opslagmogelijkheden? Neem snel contact met ons op!