Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Positive Minds blij met nieuwe partner

Nieuws

Laatste nieuws

UTS Van der Geest uit Den Haag is sinds eind september 2021 officieel samenwerkingspartner van stichting Positive Minds. Een stichting die projecten uitvoert op het gebied van armoede en kinderen.

Maatschappelijk betrokken ondernemerschap heeft UTS Van der Geest eigenlijk door alle jaren heen al hoog in het vaandel staan. ‘We zijn dan ook graag bereid om leskisten van Positive Minds naar de verschillende bibliotheken in het land te brengen.’ Richard van der Geest verwoordt het als volgt: ‘Als sociaal ondernemer hechten wij veel waarde aan het inzetten van tijd, kennis en talent voor onze omgeving. We ondersteunen de projecten van Positive Minds dan ook van harte. Ieder kind beschikt over unieke talenten en kwaliteiten Wij vinden dat elk kind de kans moet krijgen om deze op zijn of haar niveau zo goed mogelijk te ontwikkelen. De leskist levert hieraan een mooie bijdrage.’

Overigens is de relatie met Richard van der Geest niet helemaal nieuw. Richard stond samen met een aantal andere leden van de Rabobank Ledenraad in 2018 aan de wieg van de huidige ‘Leskist Kansrijk – Doorbreek de cirkel van armoede’. Het is dan ook extra leuk dat UTS Van der Geest nu de vaste partner is van Positive Minds en de leskisten door heel Nederland bij de bibliotheken brengt.

positive-minds-011121.jpg

Foto: Richard van der Geest en Rochelle Heerema (Positive Minds) met een leskist.

terug naar overzicht