Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Projectmanagement

Bedrijfsverhuizing

Wij het projectmanagement, u het resultaat!

U staat voor een verandering van huisvesting, afdelingen die verhuizen of een andere logistieke uitdaging? Geef uw zorgen uit handen aan UTS Van der Geest Projectmanagement.

Wij adviseren en begeleiden bedrijven bij restyling van bestaande locaties, huisvestings-, verhuis- en nieuwbouwprojecten. Of uw organisatie nu in groot Den Haag, in groot Rotterdam of elders in het land zit, onze projectmanagers en verhuisregisseurs staan aan uw zijde. Van bouwmanagement tot aan inrichting, ingebruikname, schoonmaak en (de)monteren van kantoormeubilair en ICT-apparatuur. Uw huisvestingsproject verloopt zonder zorgen, wel zo’n rustig idee.

Slimme keuzes in verhuizen

Door onze ervaring weten wij u snel overzicht te bieden van het hele traject. Wij kijken graag vanaf het begin van het proces met u mee. Wat is uw uitdaging, wat is het plan van eisen, welke diensten en welke ICT-apparatuur moeten verhuisd worden, welke stakeholders zijn er of met welke bouwplanning hebben we te maken. Onze projectmanager geeft inzicht in het hele verhuisproces en kan het deels of compleet voor u organiseren. Net wat u wilt. We ondersteunen in het maken van slimme keuzes. We weten waar de ‘bottle neck’ kan zitten. We adviseren het management, begeleiden in het veranderingsproces en zorgen voor projectmanagement tijdens de uitvoering.  Zo kunt u zich blijven focussen op de voortgang van uw bedrijf.

Heldere communicatie

Door een goede logistieke planning kunnen we helder zijn in de communicatie. Wat gebeurt er wanneer en door wie? Dat schept duidelijkheid en zorgt voor zo min mogelijk ongemak, voor uw interne en externe klanten. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw wensen en die van uw medewerkers. UTS Van der Geest Projectmanagement bundelt kennis, organisatie en logistiek. Met voor u één aanspreekpunt.

Bekijk onderstaand filmpje dat een indruk geeft van wat wij voor u kunnen betekenen!

Overtuigd? Bel ons voor meer informatie en een advies op maat.