Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Opslag voor bedrijven

Opslag

Tijdelijke of permanente opslag

Gaat u verbouwen, of wilt u simpelweg meer ruimte voor uw business? Tijdelijke of permanente opslag biedt uitkomst. Met onze verschillende mogelijkheden vindt u altijd een vorm van opslag die past bij de wensen van uw bedrijf. UTS Van der Geest Verhuizingen biedt een flexibele en betaalbare oplossing, waarbij de veiligheid van uw inventaris is gewaarborgd.

Onze opslaghal ligt zeer centraal in de regio Den Haag (nabij A13 en A4) en is voorzien van:

  • Inbraakdetectiesysteem;
  • Installatie voor brandbeveiliging;
  • Installatie voor klimaatbeheersing. Deze zorgt voor een constante temperatuur en vochtigheidsgraad;
  • Gecertificeerde controle op ongedierte.

Containeropslag

Onze containeropslag is zeer geschikt voor opslag met een groot volume. Denk bijvoorbeeld aan complete beursstands of kantoormeubilair. Wij laden de container bij u voor de deur en lossen deze wanneer u dat wilt.

Opslagkist

Voor een kleiner volume heeft u voldoende aan een opslagkist voor bedrijven. Ideaal voor het tijdelijk opslaan van promotiematerialen of voor uw kerstversiering. U kunt de materialen afhalen of laten bezorgen op het gewenste adres.

MAM-ruimtes

MAM-ruimte staat voor Multifunctioneel Archief en Magazijn-ruimte. Tijdens kantooruren heeft u onbeperkt toegang tot deze ruimte. De ruimte kan op maat worden ingericht, bijvoorbeeld voor het opslaan van archief, bestellingen of PR-middelen. MAM-ruimtes zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.