Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Verhuizen naar Nederland

Particuliere verhuizing

Uw verhuizing, onze zorg!

Komt u weer terug naar Nederland? En vindt u het prettig dat een Nederlands verhuisbedrijf uw verhuizing verzorgt? UTS Van der Geest Verhuizingen Den Haag is uw graag van dienst. Wij regelen het ophalen van uw inboedel binnen Europa of overzee via het uitgebreide servicenetwerk van UTS. We hebben bovendien verschillende opslagmogelijkheden, zoals containeropslag en opslagkisten.

Daarmee staat uw inboedel veilig. Onze opslagruimten in Den Haag en Rotterdam, dichtbij alle uitvalswegen, zijn voorzien van inbraakdetectiesysteem, brandbeveiliging, klimaatbeheersing en een gecertificeerde controle op ongedierte.
Kiest u voor opslag, dan kunt u zelf bekijken wanneer het lossen van de inboedel het beste uitkomt. UTS Van der Geest regelt het lossen op de door u gewenste locatie. Ook andere diensten, zoals kunst en antiek verhuizen, handymandiensten of het leegruimen van de woning kunnen we voor u regelen!

Verhuizen veel stress? Niet als u kiest voor de complete service van UTS Van der Geest Verhuizingen. Wij zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Wij voldoen aan de kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de wetten en regels binnen de Europese Unie en in veel meer landen binnen en buiten Europa.

Er zijn bij het verhuizen wel enkele administratieve zaken waaraan u moet denken. Bij een verhuizing binnen de Europese Unie kunnen verhuisgoederen vrij worden ingevoerd. Wanneer u vanuit een land buiten de Europese Unie verhuist, komen wat meer administratieve zaken kijken. Wij ondersteunen u daarbij graag en u kunt bij ons onder meer het aanvraagformulier ‘vrijstelling van de douane’ verkrijgen. Houd u verder rekening met de volgende papieren:

  • een kopie huur- of koopcontract van uw woning in Nederland en in het buitenland
  • een kopie paspoort
  • een bewijs van inkomen (bv. werkgeversverklaring)
  • een ‘vestiging vanuit het buitenland’ van uw gemeente: Indien u vanuit het buitenland langer dan vier maanden in een Nederlandse gemeente komt wonen, moet u zich binnen vijf dagen na aankomst, persoonlijk in laten schrijven in de Basisregistratie personen (BRP) van de betreffende gemeente. Heeft u een partner en/of kinderen die ook ingeschreven moeten worden, dan moeten zij met u meekomen naar de gemeente.

Bij een internationale verhuizing is het verstandig voor een professionele partner met ervaring te kiezen. Wij kennen de regels en ook de uitzonderingen.

Neem contact op met ons kantoor in Rijswijk (Den Haag) via +31 (0)70 399 42 41 en de medewerkers van onze International Client Desk staan u graag te woord!