Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Internationale verhuizing

Particuliere verhuizing

Verhuizen naar het buitenland

Met UTS Van der Geest kiest u voor een zorgeloze verhuizing, nationaal en internationaal!  Een verhuizing naar of vanuit het buitenland is een vak apart! Fijn om te weten dat wij hiermee jarenlange ervaring hebben. Wij regelen het snel en veilig overbrengen van de inboedel zelf tot aan al het papierwerk. Onze International Client Desk staat u terzijde met advies over logistiek, in- en uitvoerregels en vergunningen! Wereldwijd een professionele service! 

Verhuizen naar het buitenland

Bij een verhuizing naar het buitenland komt enorm veel kijken. Al het regelwerk zorgt voor  veel stress. Op welke school komen de kinderen straks terecht? Hoe zal het gaan met de taal? Hoe krijg ik al mijn spullen op de juiste plek? Met die laatste vraag kan UTS Van der Geest Verhuizingen u helpen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met nationaal én internationaal verhuizen!

Vertrekt u naar het buitenland of verhuist u tussen twee internationale bestemmingen? Wij zorgen ervoor! Met UTS Van der Geest Verhuizingen kunt u de hele logistiek uit handen geven, inclusief al het papierwerk. Wij pakken alles voor u in en zorgen dat het op uw bestemming weer netjes wordt neergezet. Ook tussentijdse opslag van inboedel is mogelijk. Wij hebben opslaglocaties in Den Haag en Rotterdam. U krijgt een vaste contactpersoon die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Onze ervaren verhuisdirigenten maken het verschil, dat garanderen we u!

Wereldwijd netwerk

UTS Van der Geest maakt gebruik van het wereldwijde UTS-netwerk van verhuizers. Met 1.350 servicecenters op 6 continenten zijn wij op de hoogte van elke regel, spreken elke taal en kennen elke cultuur. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Onze verhuisdiensten kennen geen grenzen! Dat geldt voor onze service, klantgerichtheid en aandacht tot in het kleinste detail.

Verhuizing naar Nederland

UTS Van der Geest regelt verhuizingen internationaal. Dus ook wanneer u gaat verhuizen naar Nederland kunt u bij ons terecht. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het verzamelen van de juiste papieren en de eventuele afhandeling met de douane in Nederland.

Wilt u meer informatie over onze betrouwbare internationale verhuisdiensten? Bel gerust met 070 399 42 41 of 010 820 95 70. Of vraag een offerte aan via deze website.