Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Schoolverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Ervaren in schoolverhuizing

Bij een schoolverhuizing mogen uw leerlingen geen lesdag missen. Het is belangrijk dat zij zich snel thuis voelen in hun nieuwe omgeving. Ook voor het onderwijspersoneel is een schoolverhuizing vaak een stressvolle periode, bij de toch al drukke onderwijstaak. Geef die taak uit handen aan UTS Van der Geest Verhuizingen! Met ons treft u namelijk de meest ervaren schoolverhuizer in regio groot Den Haag, met verhuizingen in onder meer Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg en de regio Rotterdam. Wij hebben voor middelbare scholen, basisscholen en speciaal onderwijs schoolverhuizingen verzorgd. Wij zijn op de hoogte van alle belangen en zorgen voor optimale begeleiding tijdens het gehele proces.

Draaiboek en coderingssystemen

Om een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe locatie te garanderen werken wij met een duidelijk draaiboek, gestructureerde werkprocessen, verhuisinstructies en coderingssystemen voor het inpakken van archieven en werkplekken. Bij een schoolverhuizing door UTS Van der Geest kunt u erop rekenen dat de materialen uit alle ruimten, inclusief practicumlokalen, kantine of computerlokalen, keurig op de nieuwe locatie komen. Desgewenst verzorgen we het aansluiten en monteren van apparatuur en meubilair. Zo voelen uw personeel en leerlingen zich na de schoolverhuizing meteen weer thuis!

Schoolverhuizing: heldere communicatie

Heldere communicatie vormt een sleutelrol bij een schoolverhuizing. UTS Van der Geest Verhuizingen heeft een communicatieplan zodat alle partijen goed en tijdig worden geïnformeerd. Denk aan leerlingen en medewerkers, maar ook aan ouders, leveranciers en andere stakeholders. Wij communiceren helder en houden de lijntjes kort. Door onze ervaring met schoolverhuizingen houden we overzicht en zorgen voor een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe locatie!

Bekijk hier de nieuwsberichten ...