Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

ICT Movements verbindt Lloyd’s Register

Nieuws

Laatste nieuws

Lloyd’s Register is toonaangevend in het classificeren van schepen. Computers, monitors en randapparatuur zijn onmisbaar voor deze wereldwijde keuringsinstantie. Van der Geest ICT Movements kreeg het vertrouwen om het verplaatsen van de ICT-apparatuur te verzorgen.

Lloyd’s Register is 's werelds eerste maritieme classificatiebureau, in 1760 opgericht om de veiligheid van schepen te verbeteren. Inmiddels laat Lloyd’s zich omschrijven als specialist in engineering en technologische oplossingen voor de maritieme industrie en de bredere oceaaneconomie. Lloyd’s levert technologische expertise op meer dan 70 locaties, in Nederland zit het kantoor aan de George Hintzenweg in Rotterdam. Daar verhuisde Van der Geest ICT Movements alle apparatuur naar toe volgens een strakke planning. Tevens verzorgden zij het afkoppelen, aansluiten en het wegwerken van alle bekabeling naar volle tevredenheid van Lloyd’s Register. 

Richard van der Geest

Verhuizing ICT-apparatuur

Frits Offreins, ICT-manager bij Van der Geest ICT Movements: ‘ICT-apparatuur is onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering. Bovendien is het apparatuur waar zorgvuldig mee omgesprongen moet worden. Wij werken daarom met ervaren medewerkers. Ook bij interne verhuizingen, verhuizing van servers of het aanleggen van de ICT-infrastructuur zijn wij bedrijven graag van dienst.’ Het ICT Movements team van Van der Geest verzorgt desgewenst de totale projectbegeleiding en -planning.

ict-movements-3.jpg

ict-movements-1.jpg

ict-movements-4.jpg

Richard van der Geest

terug naar overzicht