Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Verhuizing naar La Douce France

Nieuws

Laatste nieuws

Een verhuizing naar het buitenland is een vak apart! Fijn om te weten dat UTS Van der Geest hiermee ruime ervaring heeft. Zo voerden wij begin juli nog een particuliere verhuizing uit naar Noord-Frankrijk. Onze collega’s Maikel en Jordy waren met onze Scania-combinatie vier dagen onderweg om deze internationale klus te klaren.

Internationale verhuizingen

UTS Van der Geest kent de kneepjes van het vak als het gaat om nationaal én internationaal verhuizen. Inmiddels werkt de vijfde generatie Van der Geest in ons bedrijf. Inmiddels weten we waar de knelpunten zitten en zorgen altijd dat uw dierbare spullen veilig op de juiste plek terechtkomen.

Verhuist u naar het buitenland of verhuist u tussen twee internationale bestemmingen? Wij zorgen ervoor! Met UTS Van der Geest kunt u de hele logistiek uit handen geven, inclusief al het papierwerk. Wij pakken alles voor u in en zorgen dat het op uw bestemming weer netjes wordt neergezet. U krijgt een vaste contactpersoon die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Onze verhuisdirigenten maken daarin het verschil!

Wereldwijd netwerk

UTS Van der Geest maakt gebruik van het wereldwijde UTS-netwerk van verhuizers. Met 1.350 servicecenters op 6 continenten zijn wij op de hoogte van elke regel, spreken elke taal en kennen elke cultuur. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Of vul het offerteformulier in. We reageren snel.

verhuizing-frankrijk-2.jpg

verhuizing-frankrijk-3.jpg

terug naar overzicht