Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Kantoorverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijf snel operationeel

Uw bedrijf moet zoveel mogelijk doordraaien, dat is ons uitgangspunt! Of het nu gaat om een kantoor, een bedrijfshal of een archief. UTS Van der Geest Verhuizingen Den Haag heeft ruime ervaring en garandeert daarom een gestructureerde aanpak. Wij weten waar de knelpunten zitten en waar u efficiencyvoordeel kunt behalen. Daarbij zijn we flexibel, dus een vergeten kast halen we met plezier nog even voor u op.

Wij vinden dat de lopende zaken geen schade en hinder mogen ondervinden van de verhuizing. UTS Van der Geest Verhuizingen Den Haag adviseert u in alle facetten van het verhuisproces, zodat uw bedrijf en werknemers zo snel mogelijk weer operationeel zijn.

Volledige ondersteuning

Met ruim 90 jaar ervaring biedt UTS Van der Geest Verhuizingen op veel fronten van de kantoorverhuizing ondersteuning. Wij werken met gestructureerde en duidelijke draaiboeken en communiceren helder. Een verhuisdirigent van ons bedrijf begeleidt, ondersteunt en adviseert u gedurende het hele proces. Onze service stopt niet voordat u naar volledige tevredenheid op uw nieuwe locatie draait.

ICT en montage van meubilair

Want heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de ICT, demontage en montage van meubilair, het inpakken van archieven of facility management? UTS Van der Geest Verhuizingen biedt ondersteuning op al deze gebieden. We verzorgen ook ‘cable management’ (wegwerken bekabeling), naast het af- en aankoppelen van PC-configuraties. Wij hebben gestructureerde werkprocessen en werken met verhuisinstructies en coderingssystemen voor het inpakken van archieven en werkplekken. Zo weet u zeker dat uw kantoor- of bedrijfsverhuizing slaagt!

Ervaren in zakelijk verhuizen

We hebben bedrijven in onder meer Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Leidschendam Voorburg en de regio Rotterdam verhuisd, maar draaien onze hand niet om voor interregionale en internationale verhuizingen. Meer vestigingen die moeten samenvoegen of juist een extra vestiging erbij? UTS Van der Geest Verhuizingen verzorgt de verhuizing van uw kantoor of bedrijfshal via een geïntegreerde aanpak. Goede communicatie en heldere afspraken zijn hierin doorslaggevend voor een soepele overgang van al uw medewerkers. 

Onze accountmanagers informeren u graag over onze oplossingen op maat. Persoonlijk contact met een van onze accountmanagers? Bel UTS Van der Geest Verhuizingen en zij staan u graag te woord! Of vraag direct een offerte aan.

Bekijk hier het nieuwsbericht over de verhuizing van Studio Roosegaarde

Zakelijke klanten vertellen

Om een indruk te krijgen van onze werkwijze, vertellen klanten van UTS Van der Geest Verhuizingen over hun ervaring.

 • Rooskleurige verhuizing hoofdkantoor Rode Kruis

  Rooskleurige verhuizing hoofdkantoor Rode Kruis

  ‘UTS Van der Geest kwam met een goede prijs en met het team was er meteen een klik.’ De verhuizing van het Rode Kruis-hoofdkantoor verliep op rolletjes, vindt facilitair manager Diederik Rodenburg. Wereldwijd kent iedereen deze noodhulporganisatie, die in Nederland zo’n 27.000 vrijwilligers heeft. Op het Haagse hoofdkantoor werken ongeveer 250 mensen. In maart 2018 verhuisde UTS Van der Geest hun werkplekken. ‘Van der Geest heeft al verschillende andere verhuizingen voor het Rode Kruis naar tevredenheid verzorgd. Vlak voor deze verhuizing leidde UTS Van der Geest ook de verhuizing van het Rode Kruis-oorlogsarchief in goede banen. Ook daar hebben ze hun belofte meer dan waargemaakt.’

  Bekijk hier het complete klantverhaal van het Rode Kruis

 • Verhuizing door UTS Van der Geest, goed nieuws voor ANP

  Verhuizing door UTS Van der Geest, goed nieuws voor ANP

  Als je ANP heet en te kennen geeft dat je een ander bedrijfspand zoekt, dan word je gebeld door partijen uit heel Nederland die je willen verhuizen’, zegt Mark Westerhoff, chief technology officer & manager operations bij het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). Toch koos hij voor UTS Van der Geest. ‘Ik had al ervaringen met UTS Van der Geest’, vertelt Westerhoff. ‘Een groot deel van de ANP-archieven liggen bij hen opgeslagen. Waarom dan niet gegund aan een lokale partij waar we al goede ervaringen mee hebben?’ Er was goed en prettig contact voor, tijdens en na de verhuizing.

  Bekijk hier het complete klantverhaal van het ANP