UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

Geschiedenis

Het bedrijf

Van kleine tot koninklijke verhuizing

J.P. van der Geest richtte het verhuisbedrijf Van der Geest op in 1926. In dat jaar schafte hij twee vrachtwagens aan met een overkapping van zeildoek, en werd een pakhuis annex garage gehuurd in de Zaanstraat in Den Haag. Het hele gezin Van der Geest werkte hard mee om de zaak op te bouwen. Een particuliere verhuizing kostte destijds f. 7,50. Om de kosten te drukken kregen de kinderen zakgeld in plaats van loon.

Door de jaren heen groeide het bedrijf, met particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Onder deze verhuizingen zijn enkele hele markante! Voorbeelden zijn onze hulp bij een brand op de zolder van Paleis Noordeinde en verhuizingen van en naar het Catshuis van verschillende minister-presidenten. Ook verzorgen we tot op de dag van vandaag vele verhuisbewegingen in verband met de verkiezingen.

Lees de complete historie