Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

UTS Van der Geest Erkend Project Verhuizer

Nieuws

Laatste nieuws

UTS Van der Geest is specialist in particuliere en zakelijke verhuizingen. We waren al Erkend Verhuizer en nu hebben we ook de kroon op ons werk voor de projecten. Wij mogen ons Erkend Project Verhuizer noemen.

‘De mensen maken het verschil’, aldus Richard van der Geest, directeur. ‘Ik ben dan ook trots op ons geweldige team van verhuizers, dat kleine en grote projecten naar volle tevredenheid van de klant verzorgt.’ De bevestiging daarvan kreeg UTS Van der Geest Verhuizingen afgelopen week van zakelijke klanten. Twee tienen prijkten op de uitslag van de projectenquêtes.

erkend-project-verhuizer.jpg

Geslaagde certificering

‘Voor de certificering doorliep ons bedrijf diverse audits’, aldus Van der Geest. ‘We voldeden in alle opzichten aan de administratieve en praktische normen. Het is toch een bevestiging van de kwaliteit door een externe toetsing. Wij doen ons uiterste best voor klanten en het is fijn als dat officiële erkenning krijgt. Het is ook een pluim op de hoed van onze medewerkers, die een duidelijk, positief verschil maken. We hebben een groeiende vaste klantenkring waar we trots op zijn!’

logo-erkende-project-verhuizers-rgb-small.jpg

Ook een verhuizing laten verzorgen door ons als Erkend Project Verhuizer?
Neem contact op!

terug naar overzicht