Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Leegruimen bedrijfspand

Bedrijfsverhuizing

Een verhuizing kent verschillende fasen. Naast een grondige voorbereiding en de verhuizing zelf, moet u het oude kantoor-, school- of bedrijfspand ook leegruimen. UTS Van der Geest ondersteunt u hier graag bij. Naast de verhuizing zelf uiteraard. Zo heeft u alles in één hand.

De verhuizers van Van der Geest regelen eerst dat uw complete inventaris wordt verhuisd. Wij kunnen desgewenst ook uw archief, school- of kantoormeubilair inpakken, uw ICT-apparatuur verhuizen, het kabelmanagement regelen (afkoppelen en aansluiten en/of wegwerken bekabeling), kunstobjecten vervoeren en de complete meubellogistiek verzorgen. Wij hebben gestructureerde werkprocessen en werken met verhuisinstructies en coderingssystemen voor het inpakken van archieven en werkplekken. Zo stellen we exact vast wat waarheen verhuisd moet worden of wat niet mee moet.

Duurzame afvoer

Bij een verhuizing zijn er namelijk vaak meubels of andere inventaris die u niet meeverhuisd wilt hebben. De apparatuur is afgeschreven, u wilt een eigentijdse inrichting of er zijn aangescherpte arbo-regels. Wij zorgen ervoor dat alles wat niet nagelvast zit aan uw pand, uit het oude bedrijfs- of schoolpand wordt gehaald. UTS Van der Geest heeft hierbij een duurzame aanpak. Wij hechten veel waarde aan onze omgeving, omdat we het belangrijk vinden dat ook volgende generaties prettig kunnen leven. 

Spullen een nieuw leven

Dat betekent dat we bekijken welke spullen nog via een opkoper een nieuw leven kunnen krijgen. Het kan ook zijn dat meubels of andere inventaris niet meer echt bruikbaar zijn, maar wel verwerkt kunnen worden tot nieuwe grondstoffen. Ook dan zijn hier weer producten uit te maken. Het onbruikbare deel voeren we af naar de vuilstort. 

Opslag

Wij kunnen ons ook voorstellen dat er meubilair of archieven zijn, waarover u nog niet direct een beslissing kunt of wilt nemen. Dan biedt UTS Van der Geest u de mogelijkheid tot opslag. Wij hebben verschillende flexibele en betaalbare oplossingen. De veiligheid van uw inventaris is hierbij gewaarborgd. De goederen kunnen we op een gewenst tijdstip, op een gewenste locatie weer afleveren. En bekijk ook eens onze MAM-ruimtes. Een MAM-ruimte staat voor een Multifunctionele Archief en Magazijnruimte. Tijdens kantooruren heeft u onbeperkt toegang tot deze ruimte. Handig als uw business of school groeit en uw ruimte maar beperkt meegroeit. 

Wilt u meer informatie over onze complete dienstverlening? Bel gerust met 070 399 42 41 of 010 820 95 70. Of vraag een offerte aan via deze website.