Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

François Vatel zit gebakken met Van der Geest ICT Movements

Nieuws

Laatste nieuws

François Vatel is een vmbo-school in Den Haag met zo’n 330 leerlingen en veel persoonlijke aandacht. Leerlingen kunnen op deze leuke school kiezen voor het profiel Horeca, Bakkerij & Recreatie of Media, Vormgeving & ICT. Zij hebben hiervoor uiteraard goede computers nodig. Van der Geest ICT Movements kreeg het vertrouwen om het verplaatsen van de ICT-apparatuur te verzorgen.

De school is gevestigd in een stoer en licht gebouw en maakt onderdeel uit van de Spinoza Scholengroep. Er is genoeg ruimte om te leren, praktijkvakken te oefenen, te sporten en te ontspannen. In het restaurant van de Haagse François Vatel komen buurtgenoten voor lunch en diner. Leerlingen verzorgen, onder begeleiding van vakdocenten, de bereiding en bediening. In de winkel verkopen leerlingenzelfgemaakt brood, banket, patisserie en maaltijden. ‘Een leuke plek om de ICT-werkzaamheden te doen’, aldus het team van Van der Geest ICT Movements. ‘We verzorgden het aan- en afkoppelen van apparatuur en het netjes wegwerken van de bekabeling.’

francois-vatel-010923-4.jpg

Verhuizing ICT-apparatuur

Richard van der Geest, directeur UTS Van der Geest: ‘ICT-apparatuur is in het hedendaagse onderwijs niet meer weg te denken. Leerlingen zijn met goede ICT-vaardigheden beter voorbereid op een toekomstige baan. Ook Van der Geest gaat hierin mee door verhuizing, aan- en afkoppelen van apparatuur en wegwerken van bekabeling aan scholen aan te bieden. We werken voor netwerk- en systeembeheer samen met ICT-bedrijf ITS. Zo hebben we een team van specialisten voor interne verhuizingen, verhuizing van servers of het aanleggen van de ICT-infrastructuur.’ Het ICT Movements team van Van der Geest verzorgt desgewenst de totale projectbegeleiding en -planning.

francois-vatel-010923-3.jpg

francois-vatel-010923-2.jpg

terug naar overzicht