Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Corona-beleid UTS Van der Geest Verhuizingen

Nieuws

Laatste nieuws

We treffen enkele maatregelen, waarin we het beleid van het RIVM en het ministerie volgen. De maatregelen hebben onder meer betrekking op verhuizingen bij particulieren en bedrijven en zijn preventief. Dit is bedoeld om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen.

UTS Van der Geest houdt hierbij de actuele ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Heeft u een verhuizing gepland staan of wilt u deze inplannen, neem gerust contact met ons op bij vragen of onzekerheid.

Dienstverlening zoveel als mogelijk door

Met onderstaande preventieve maatregelen proberen wij zoveel als mogelijk onze dienstverlening uit te voeren. Uiteraard volgen we hierin de landelijke richtlijnen.

Preventieve maatregelen

De richtlijnen en instructies van het RIVM en de GGD zijn leidend. Ons personeel is gewezen op onderstaande preventieve maatregelen.

  • Geef geen handen
  • Houd voldoende afstand tot andere personen (1,5 meter)
  • Was regelmatig de handen met water en zeep
  • Hoest en nies in de elleboog
  • Kom niet op het werk als sprake is van hoesten en/of kortademigheid, neusverkoudheid en eventueel koorts. Vermijd bovendien contact met personen in je omgeving wanneer zij deze klachten hebben.
  • Neem contact op met de huisarts als klachten verergeren.

We vragen ook onze klanten het aan ons door te geven als zij bovengenoemde klachten hebben, als een verhuizing staat gepland. Dan kunnen wij in overleg maatregelen nemen.

Videobellen voor taxatie

Een crisis leidt ook altijd tot creativiteit onder mensen. Wij voegen met de virtuele opname voor verhuizingen via videobellen een extra component aan onze dienstverlening toe. De taxateur hoeft dan niet per se bij u thuis of op uw bedrijf te komen, maar onze diensten aan u gaan ‘remote’ toch door.

handen-wassen.jpg

terug naar overzicht