UTS van der Geest
home mail ons contact 070 399 42 41 / 010 820 95 70
90 jaar UTS van der Geest
Wij zoeken collega's
Gemak & Beleving

Daar draait het om bij Van der Geest. Wij regelen uw complete verhuizing. Dat doen we al ruim 90 jaar, waarbij onze mede- werkers gemiddeld 12,5 jaar verhuiservaring hebben. We zijn betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk, daar kunt u op rekenen.

vraag een offerte aan

Verzorgingshuizen

Zorgverhuizingen

Begeleiding, geduld en tact

UTS Van der Geest Verhuizingen is ruim 35 jaar werkzaam in de zorgsector. Wij verhuizen regelmatig complete verzorgingshuizen in verband met renovatie en nieuwbouw. Dat doen we onder andere in Rijswijk, groot Den Haag, het Westland en groot Rotterdam. Door een intensieve samenwerking met diverse zorgcentra kennen wij hun regels, eisen en specifieke wensen. Wij stemmen onze dienstverlening perfect af op de behoeften van senioren.

Bij een zorgverhuizing ligt de nadruk op begeleiding. Geduld, tact en een gepast tempo stellen onze cliënten op hun gemak. De verhuisdirigent is vaak hun steun en toeverlaat. Begrip voor de situatie, luisteren en meedenken. Daar draait het om!

Ontzorgen bij verhuizing

Behalve complete verzorgingshuizen, kunnen we ook enkele zorgappartementen verhuizen of op afroep verhuizingen regelen in opdracht van de zorgaanbieder of de bewoners zelf. Omdat wij naast de verhuizing, ook schoonmaak en handymandiensten verzorgen, nemen wij zorginstellingen of familie van cliënten veel werk uit handen.

Rust bij cliënten

Leest u op onze site ook de ervaringen van andere zorgaanbieders, zoals Florence en Middin, en raak overtuigd van de meerwaarde van een professionele verhuispartner. UTS Van der Geest Verhuizingen Den Haag werkt met goed geplande verhuisschema’s en afspraken, waarbij onze verhuisdirigenten de vinger aan de pols houden. Zo verlopen verhuizingen op tijd, kunnen aannemers volgens planning verder en, misschien wel het belangrijkste, is er rust bij de cliënten en medewerkers.

Verhuizen is emotie

En moet een schilderijtje of de klok even opgehangen worden? De medewerkers van UTS Van der Geest Verhuizingen zijn flexibel en helpen graag. Verhuizen is emotie, zeggen wij, en daar handelen we dan ook naar. Een toegestoken hand, even iets wegzetten of snel nog een vervolgafspraak plannen. Het zijn die kleine dingen, die het doen. Wij zijn professioneel tot in het kleinste detail en dat laten we u graag zien.

Ook het verschil ervaren met een professionele verhuispartner? Neem contact met ons op.