Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Kabelmanagement

Bedrijfsverhuizing

Kabels en snoeren uit het oog

Voor een functionele en prettige werkomgeving is goed kabelmanagement een vereiste. Hoewel draadloze technologie zich steeds verder ontwikkelt, ontkom je in de meeste werkomgevingen niet aan een enorme hoeveelheid kabels.

Kabels en snoeren uit het oog

Vaak investeren bedrijven wel in meubilair en aankleding van de ruimtes, maar vergeten zij de wirwar aan opladers, stroomsnoeren en datakabels. Het resultaat? Een rommelige uitstraling, stofnesten, struikelgevaar en risico op dataverlies. Dat kan anders!

Ruimte voor prestaties op ieder kantoor

Onze ervaren medewerkers werken alle kabels en snoeren netjes weg en maken daarbij gebruik van een uitgebreid assortiment producten. Dat levert veel voordelen op! Denk aan een professionelere uitstraling, een veilige werkomgeving, een schonere luchtkwaliteit en de afdeling ICT kan overal eenvoudig bij, indien nodig.

Onze accountmanagers informeren u graag over onze oplossingen op maat. Persoonlijk contact met een van onze accountmanagers? Bel of mail UTS Van der Geest Verhuizingen en zij staan u graag te woord!

van-der-geest-ict-movements-nl.jpg

Relaties vertellen

Om een indruk te krijgen van onze werkwijze, brengen we enkele projecten in beeld van Van der Geest ICT Movements.

 • Scheepsclassificeerder op koers met UTS Van der Geest

  Scheepsclassificeerder op koers met UTS Van der Geest

  Lloyd’s Register betrok in februari 2022 een nieuw kantoor aan de George Hintzenweg in Rotterdam. ‘We werken al jaren naar tevredenheid samen met UTS Van der Geest Verhuizingen. Het gaat altijd voor de wind, dus ook nu weer de keuze voor UTS Van der Geest.’

  Lees verder

 • ICT Movements verbindt Lloyd’s Register

  ICT Movements verbindt Lloyd’s Register

  Lloyd’s Register is toonaangevend in het classificeren van schepen. Computers, monitors en randapparatuur zijn onmisbaar voor deze wereldwijde keuringsinstantie. Van der Geest ICT Movements kreeg het vertrouwen om het verplaatsen van de ICT-apparatuur te verzorgen.

  lees verder