Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Checklist zakelijk

Verhuistips

Wij staan voor u klaar

Projectverhuizing, kantoorverhuizing, bedrijfsverhuizing

Krijgt u binnenkort te maken met een projectverhuizing, kantoorverhuizing of een gehele bedrijfsverhuizing? UTS Van der Geest Verhuizingen staat graag voor u klaar! Een nieuwe locatie betekent nieuwe kansen, het vraagt echter ook de nodige aandacht.

Uw partner bij uw zakelijke verhuizing

UTS Van der Geest Verhuizingen heeft veel ervaring met het verhuizen van organisaties en bedrijven. Het is ons vak, al sinds 1926! We helpen u dan ook graag. Wilt u dat we de gehele planning en het in- en uitpakken overnemen? Geen probleem! Wij regelen de ondersteuning van de verhuizing zelf of ook alles wat daar omheen geregeld moet worden. Aan u de keus! We bieden projectmanagement en desgewenst facilitaire ondersteuning voor een korte of langere periode.

Leegruimen bedrijfspand en tijdelijke opslag

Onze ervaren verhuisdirigenten kennen het klappen van de zweep. Behalve het verhuizen van kantoormeubilair en archieven, kunnen we ook uw pand leegruimen of tijdelijke opslag verzorgen. We hebben daarnaast mogelijkheden voor archiefopslag via onze archiefdiensten.

Verhuizen ICT-apparatuur

En onze dienstverlening gaat verder. Een kantoor is immers niets zonder goede ICT-apparatuur. Onze specialisten verzorgen graag het af- en aankoppelen van computerconfiguraties, tot het wegwerken van de bekabeling voor een opgeruimde en strakke werkplek. Zo is deze ook beter schoon te houden. Niet alleen het bureau zelf, maar ook de omgeving er omheen.

Meer weten?

Neem snel contact op om uw projectverhuizing, kantoorverhuizing of bedrijfsverhuizing uit handen te geven! Wij garanderen een soepele verhuizing. UTS Van der Geest staat zelfs garant voor de verhuizing van koninklijke inboedel. Daar zijn we trots op!

Verhuismaterialen

Ook wanneer u geen gebruik wenst te maken van onze verhuisdiensten, kunt u bij ons terecht voor professionele verhuismaterialen. U bent er dan van verzekerd dat uw kantoormeubilair netjes en schadevrij op uw nieuwe locatie aankomt. Wilt u dergelijke materialen bij ons bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Checklist verhuizen

Krijgt u binnenkort te maken met een projectverhuizing, kantoorverhuizing of een bedrijfsverhuizing? Wij helpen u alvast met onze checklist voor zakelijke verhuizingen. U kunt deze checklist gemakkelijk afwerken. Praktisch, zeker voor een hectische verhuisperiode! Met de lijst van UTS Van der Geest in de hand weet u zeker dat u niets vergeet.

Mocht u nog vragen hebben over de verhuizing van uw bedrijf, kantoor of organisatie, bel ons! Wij staan u graag te woord of komen langs voor een vrijblijvend gesprek.