Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Beste van de klas in verhuizing SCOH

Nieuws

Laatste nieuws

UTS Van der Geest verhuisde al veel scholen naar tevredenheid. Nu waren ze in het offertetraject voor de Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) ook de beste van de klas.

Het stafbureau van SCOH verhuisde van de Laan van Meerdervoort naar de Burgemeester Patijnlaan 19 in Den Haag. Zij zijn nu gevestigd op de eerste verdieping van het NIBC-gebouw tegenover het Vredespaleis. 

Verhuisd zonder oponthoud

Om alles binnen de grote scholenstichting zoveel mogelijk door te laten lopen, verhuisde UTS Van der Geest het stafbureau tijdens de zomervakantie. Het complete archief is verhuisd, evenals alle kantoormeubilair. 

Vloeiend ontwikkelen

SCOH is een schoolbestuur voor 21 peuterscholen, 32 basisscholen, drie scholen met speciaal basisonderwijs, één school met (voortgezet) speciaal onderwijs en één school met praktijkonderwijs. De scholen van SCOH heten ook wel ‘basisschool 2-18’. Daarbij staan de cijfers voor de leeftijden van de kinderen. Kort gezegd kunnen kinderen vanaf 2,5 jaar al naar school binnen SCOH. Er is een doorgaande leerlijn, waarbij de overgang van peuteropvang naar primair onderwijs geleidelijk verloopt, zodat kinderen zich vloeiend en evenwichtig kunnen ontwikkelen.

scoh-patijnlaan-100822-6.jpg

scoh-school-algemeen.jpg

scoh-patijnlaan-100822-8.jpg

scoh-vrachtwagen2-1.jpg

terug naar overzicht