Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Koninklijke familie verhuisd naar Oranjepaleis

Referenties

Uw verhuizing, onze zorg!

Verhuizen gaat gepaard met emoties, zelfs als je koning bent. Voor koning Willem-Alexander betekende de verhuizing van Villa Eikenhorst in Wassenaar naar Paleis Huis ten Bosch in Den Haag een terugkeer naar de plek waar hij zelf opgroeide.

In januari reden de verhuiswagens van UTS Van der Geest af en aan bij het recent gerenoveerde paleis. Voor ons bedrijf een grote eer en een bijzondere opdracht. De keuze voor Van der Geest is een logisch gevolg van een jarenlange relatie met het koningshuis. Van der Geest mocht de eerste verhuizing voor de koninklijke familie verzorgen naar aanleiding van een paleisbrand in Paleis Noordeinde in 1948.

Huwelijksaanzoek

Dit keer was het voor de verhuizing naar paleis Huis ten Bosch in Den Haag, een 17e-eeuws buitenverblijf van de Nederlandse regerende familie. Het paleis ligt in het Haagse Bos tussen de Bezuidenhoutseweg en de Benoordenhoutseweg. Voor Koning Willem-Alexander is Huis ten Bosch een vertrouwde plek, waar hij als kind opgroeide. En het is ook de plek waar hij zijn huwelijksaanzoek aan Koningin Máxima deed.

Discretie

Een verhuizing is altijd emotioneel, ook voor de koninklijke familie. Van der Geest Verhuizingen zorgde in elk geval dat alles omtrent het verhuizen van de koninklijke inboedel met uiterste precisie en discretie gebeurde. Dit kan alleen maar met zeer betrouwbare en deskundige medewerkers die in alle lagen van ons familiebedrijf actief zijn. De voordeur van het paleis werd voorzien van een tijdelijke overkapping om de koninklijke meubelstukken te beschermen tegen zicht en weersinvloeden. RTL Boulevard besteedde een uitgebreid item aan de koninklijke verhuizing, klik hier om het filmpje te zien.

verhuizing-huis-ten-bosch-070119-1.jpg

terug naar overzicht