Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Unlimited in verhuizingen voor T-Mobile

Referenties

Uw verhuizing, onze zorg!

Waar T-Mobile niet stopt voordat iedereen is verbonden, stopt UTS Van der Geest niet voordat T-Mobile shops voorzien zijn van de benodigde onderdelen. ‘Ze ondersteunen ons al jaren en staan altijd klaar’, aldus Esther Andriessen en Danitsja Eekhout, Construction and Maintenance Managers Retail.

Bij de inrichting van de T-mobile shops gaat het om de benodigde meubelonderdelen die via het warehouse van UTS Van der Geest aangevoerd worden. Eerder verhuisde UTS Van der Geest ook het hoofdkantoor van de telecomgigant. T-Mobile doorbreekt met zijn merken T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel grenzen in de telecomwereld. Het bedrijf heeft als doel om iedereen toegang te geven tot het beste netwerk van Nederland. In 2021 werd het telecommerk zelfs uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk wereldwijd.

Verhuizen materialen shops

‘UTS Van der Geest ondersteunt voornamelijk bij het verhuizen van onderdelen en materialen voor onze T-Mobile shops’, vertelt Esther Andriessen. ‘Onlangs nog ondersteunde UTS Van der Geest de ombouw van Bergen op Zoom. Dat liep top en ziet er weer prachtig uit, mede dankzij hen. Ze gaan zorgvuldig met de materialen om en Pim, de planner van UTS Van de Geest Verhuizingen, staat altijd voor ons klaar. ‘Ze helpen bij het transport en het inrichten. En met zo’n 120 shops is er altijd wel iets te doen.’ In totaal heeft T-Mobile ruim 7,5 miljoen klanten en de shops zitten door heel Nederland. ‘Waar wij als T-Mobile unlimited zijn in wat we doen, is UTS Van der Geest unlimited in zijn service. En daar houden wij van.’

t-mobile1.jpg

t-mobile-2.jpg

t-mobile-3.jpg

t-mobile-4.jpg

terug naar overzicht