Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Voorschoten

Verhuisbedrijf in Voorschoten

Uw verhuizing, onze zorg!

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in Voorschoten? Bij UTS Van der Geest Verhuizingen bent u aan het juiste adres! Al 89 jaar verzorgen wij particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en zorgverhuizingen in uw plaats.

Particuliere verhuizing

Van Adegeest tot Boschgeest en van Starrenburg tot Krimwijk: al tientallen jaren komt u ons overal in Voorschoten tegen. U bent verzekerd van een professioneel verhuisteam. Ervaren, betrouwbaar en bijzonder servicegericht. Wij stemmen onze dienstverlening volledig af op uw persoonlijk wensen.

Hier vindt u meer informatie over onze particuliere verhuizingen.

Bedrijfsverhuizing Voorschoten

Verhuist uw bedrijf van of naar een nieuwe locatie in Voorschoten? Een bedrijfsverhuizing vraagt om een gestructureerde aanpak. Wij begeleiden het gehele proces van A tot Z en zorgen ervoor dat uw bedrijf snel weer operationeel is.

Lees hier meer over de mogelijkheden bij een zakelijke verhuizing.

Zorgverhuizing Voorschoten

Ons verhuisbedrijf heeft zich ontwikkeld tot dé zorgverhuizer van de regio. Wij kennen de zorg van binnenuit en zijn uitstekend op de hoogte van wet- en regelgeving. Met regelmaat verplaatsen wij complete verzorgingshuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra in Voorschoten en omgeving.

Lees hier meer over onze totale ontzorging bij uw zorgverhuizing!

Meer weten?
Neem contact op of vraag direct een offerte aan.