Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Schiedam

Verhuisbedrijf in Schiedam

Uw verhuizing, onze zorg!

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in Schiedam? Bij UTS Van der Geest Verhuizingen bent u aan het juiste adres! Al 90 jaar verzorgen wij particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en zorgverhuizingen in uw plaats.

Particuliere verhuizing

Van het centrum tot Nieuwland en van Groenoord tot Woudhoek: al tientallen jaren komt u ons overal in Schiedam tegen. U bent verzekerd van een professioneel verhuisteam. Ervaren, betrouwbaar en bijzonder servicegericht. Wij stemmen onze dienstverlening volledig af op uw persoonlijk wensen.

Bedrijfsverhuizing Schiedam

Verhuist uw bedrijf van of naar een nieuwe locatie in Schiedam? Een bedrijfsverhuizing vraagt om een gestructureerde aanpak. Wij begeleiden het gehele proces van A tot Z en zorgen ervoor dat uw bedrijf snel weer operationeel is. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt binnen UTS Van der Geest: uw persoonlijke verhuisdirigent. Een bedrijfsverhuizing, of dat nu om een kantoor of een scholengemeenschap gaat, verloopt geruisloos met een uitgekiend draaiboek, heldere communicatie en slimme coderingssystemen. Samen met onze flexibiliteit en de vele jaren verhuiservaring zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsverhuizing van of naar Schiedam slaagt!

Zorgverhuizing Schiedam

Ons verhuisbedrijf heeft zich ontwikkeld tot dé zorgverhuizer van de regio. Wij kennen de zorg van binnenuit en zijn uitstekend op de hoogte van wet- en regelgeving. Met regelmaat verplaatsen wij complete verzorgingshuizen, verpleeghuizen en revalidatiecentra in Schiedam en omgeving.

Meer weten?
Neem contact op of vraag direct een offerte aan.