Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

UTS van der Geest verhuist Galvanis

Nieuws

Laatste nieuws

UTS van der Geest verhuist Galvanischool

Het monumentale pand van basisschool Galvani in Den Haag wordt momenteel gerenoveerd en uitgebreid, om voldoende eigentijdse ruimte te bieden voor de ruim 400 leerlingen. Als tijdelijke oplossing is de school gehuisvest op de Stokroosstraat in Den Haag. UTS van der Geest verzorgde de verhuizing naar de tijdelijke locatie.

Al 100 jaar krijgen kinderen les op de Galvani openbare basisschool aan de Galvanistraat in Den Haag. De school is onderdeel van de stichting Haagse Scholen. Het is een bijzondere school die veel waarde hecht aan samenwerking: tussen leerkrachten en leerlingen, leerkrachten en ouders, tussen de kinderen onderling, en met de buurt. Het gebouw werd echter te krap voor de 400 leerlingen. Nieuwe Architecten heeft een ontwerp gemaakt dat ruimte en moderne faciliteiten biedt aan de groeiende school.

Schoolverhuizing als specialisatie Om de renovatie te kunnen uitvoeren, moest de school tijdelijk naar de Stokroosstraat in Den Haag. Zij benaderde UTS Van der Geest voor de verhuizing. Het verhuizen van scholen is een van de specialisaties binnen ons bedrijf. Zo hebben wij in het verleden onder andere het Christelijk lyceum Zandvliet, De Piramide en Tyltylcentrum De Witte Vogel naar tevredenheid verhuisd. Heeft u ook een onderwijsinstelling die gaat verhuizen en kunt u professionele ondersteuning wel gebruiken? Klik hier om meer te lezen over onze aanpak.

ai-galvanischool.jpg

terug naar overzicht