Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Studio Roosegaarde duurzaam verhuisd!

Nieuws

Laatste nieuws

Studio Roosegaarde is hét designlab dat innovatieve ontwerpen maakt voor de moderne, duurzame maatschappij. Denk aan de interactieve Smart Highway of Dune, het landschap van de toekomst en ontwerpen voor smogvrije steden en gebouwen. Niet gek dat Roosegaarde koos voor de CO2-neutrale verhuizing van UTS Van der Geest Verhuizingen.

‘We waren best trots dit bekende designlab van Waddinxveen dit voorjaar naar de wereldstad Rotterdam te verhuizen. Studio Roosegaarde koos op zijn beurt voor een gerenommeerde verhuizer, en dat was UTS Van der Geest Verhuizingen’, vertelt directeur Richard van der Geest. ‘Roosegaarde heeft nog een studio in Shanghai. De Nederlandse kunstenaar Daan Roosegaarde heeft nu samen met zijn team van topontwerpers en –ingenieurs passende locaties. Ook diverse kunstobjecten zijn meeverhuisd, waarvoor wij een verhuizing op maat hebben verzorgd.’

‘Met CO2-neutrale verhuizingen willen wij de aandacht voor het milieu onderstrepen en ook zelf ons steentje bijdragen’, zegt Van der Geest. ‘Onze wagens voldoen ruim aan de Euronorm en we investeren ter compensatie van onze uitstoot evenredig in duurzaamheid. We maken gebruik van recyclebare noppenfolie en zo veel mogelijk kunststof verhuisdozen. Kunststof dozen gaan aanzienlijk langer mee dan verhuisdozen die gemaakt zijn van karton, waarvoor onnodig veel bomen worden gekapt.’ Een duurzame verhuizing dus van een bedrijf dat investeert in groene innovaties.

roosegaarde.jpg

terug naar overzicht