Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Verhuizing WZH Vliethof compleet verzorgd

Nieuws

Laatste nieuws

WZH Vliethof is in september 2019 afgerond. Het nieuwe woonzorgcentrum biedt ouderen met dementie de mogelijkheid om met elkaar samen te leven in een huiselijke en stijlvolle omgeving. UTS Van der Geest verzorgde de verhuizing en voorzag alle woonkeukens en huiskamers van nieuwe inventaris.

‘Zo bieden we een complete service bij zorgverhuizingen’, aldus Richard van der Geest. ‘Alle leveranciers van nieuwe inventaris hebben de spullen bij onze opslag aangeleverd. Wij hebben alles uitgepakt, gesorteerd, schoongemaakt en ingeruimd. Een intensieve, maar leuke klus, die naar volle tevredenheid van WoonZorgcentra Haaglanden is uitgevoerd. Volgende week nemen de bewoners hun intrek in het nieuwe, prachtige WZH Vliethof en is het een bewoond gebouw.’ Een team van WoonZorgcentra Haaglanden begeleidt de verhuizing van de bewoners vanuit WZH Rustoord in Leidschenveen naar de nieuwbouwlocatie aan de Vliet.

Uitkijken over het water

WZH Vliethof biedt een thuis aan circa 90 ouderen met dementie. Het woonzorgencentrum ligt aan de Raadhuisstraat 2 in Voorburg. Prachtig aan de Vliet en vlakbij winkels en restaurants in het karakteristieke oude centrum van Voorburg. De bewoners kunnen vanuit de tuin en het Grand Café lekker uitkijken over het water. De feestelijke opening van WZH Vliethof staat gepland voor november.

uts-van-der-geest-bij-vliethof.jpg

wzh-vliethof-24.jpg

wzh-vliethof-voorburg-1-bew.jpg

wzh-vliethof-voorburg-8.jpg

terug naar overzicht