Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Uw zakelijke verhuizing

Nieuws

Laatste nieuws

Staat u voor een verandering van huisvesting of gaan er afdelingen binnen uw bedrijf verhuizen? Geef uw zorgen uit handen aan UTS Van der Geest Projectmanagement.

Wij adviseren en begeleiden bedrijven bij restyling van bestaande locaties, huisvestings-, verhuis- en nieuwbouwprojecten.

Het maakt niet uit of uw bedrijf in Den Haag, Rotterdam of elders in het land gevestigd is, onze projectmanagers en verhuisregisseurs staan altijd aan uw zijde. Van bouwmanagement tot aan inrichting, uw huisvestingsproject verloopt met UTS Van der Geest zonder zorgen.

Slimme keuzes in verhuizen

Wij weten door onze ervaring u snel een overzicht aan te bieden van het gehele traject. Wat is uw uitdaging? Wat is het plan? Van welke diensten wilt u gebruik maken? Wij van UTS Van der Geest Projectmanagement kijken en denken graag met u mee en zorgen dat u hierin de juiste keuze maakt. Zo kunt u zich blijven focussen op de voortgang van uw bedrijf.

Heldere communicatie

Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van een logistieke planning. Wat gebeurt er wanneer en door wie? Met een duidelijke planning worden eventuele ongemakken tijdens een verhuizing weggenomen. In deze planning wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en die van uw medewerkers.

Onderstaand filmpje geeft een duidelijke indruk in wat wij voor u kunnen betekenen!

terug naar overzicht