Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

UTS Van der Geest schiet te hulp

Nieuws

Laatste nieuws

UTS Van der Geest schiet te hulp bij Rode Kruis

In hulpverlening is het Nederlandse Rode Kruis de allerbeste met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld. Bij hun verhuizing van het hoofdkantoor riepen zij echter de hulp in van UTS Van der Geest Verhuizingen.

De organisatie verruilt na 33 jaar het Leeghwaterplein voor de Anna van Saksenlaan 50 in Den Haag. Het kantoorgebouw met de naam Flores ligt in het jonge, dynamische kantorengebied ‘De Groene Schenk’. Vrachtwagens van UTS Van der Geest reden af en aan om alle materialen voor de 2.850 vierkante meter nieuwe kantoor- en werkruimten te verhuizen. UTS Van der Geest werd, behalve voor de verhuizing van het hoofdkwartier, ingeschakeld voor de verhuizing van het historisch archief.

‘Een delicate klus’, vertelt Richard van der Geest. ‘We zijn er trots op dat het Rode Kruis ons deze verhuizing toevertrouwde. We hebben zo’n 1,3 kilometer aan historisch archief overgebracht naar het Nationaal Archief. Onderdeel is een groot oorlogsarchief van het Rode Kruis, dat kostbare informatie bevat.’

rode-kruis-verhuizing-1.jpg

rode-kruis-verhuizing-2.jpg

terug naar overzicht