Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

UTS op Vakbeurs Facilitair

Nieuws

Laatste nieuws

UTS Van der Geest op Vakbeurs Facilitair

De twintigste editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer bracht een scala aan noviteiten als het gaat om duurzame werkbeleving en omgeving. Ook UTS Van der Geest Verhuizingen was aanwezig en profileerde zich met CO2-neutraal transport en gebouwbeheer.

De beurs vond 24, 25 en 26 januari 2018 plaats in de Jaarbeurs Utrecht en trok weer duizenden bezoekers. Ook werd de FGNoviteitenprijs uitgereikt, voor het bedrijf dat de beste noviteit had als het gaat om duurzaam werken en bijdragen aan een groenere omgeving. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. Van der Geest participeert in projecten die CO2-uitstoot reduceren en gebruikt milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. 'We bieden CO2-neutraal verhuizen aan', vertelt Richard van der Geest. 'Hierbij beperken we bijvoorbeeld onze verhuis- en transportbewegingen tot een minimum door een strakke verhuisplanning. Ook schaften we onlangs geheel elektrisch aangedreven materieel aan met een zeer lage emissie. De uitdaging blijft voorlopig nog even het maximaal volume versus actieradius. Met name voor internationaal verkeer is hiervoor nog geen betaalbare oplossing op de markt.'

 

Muzikaal omlijst
UTS van der Geest werkt al ruim 20 jaar in een landelijke samenwerkingsverband, hetgeen feestelijk luister werd bijgezet door een DJ en een live saxofonist. De stand was dan ook een ideale netwerkplek: goede koffie van de barista, gezelligheid en muziek. Er zijn veel nieuwe contacten gelegd en bestaande contacten onderhouden. Met meer dan 350 exposanten en tientallen symposia met onderwerpen van hospitality tot the internet of things een prachtige plek voor kennisoverdracht en kennisverrijking. 'We willen met UTS Van der Geest op de hoogte blijven van de laatste (technologische) ontwikkelingen, zodat we onze klanten eigentijds kunnen bedienen', aldus Van der Geest. 'Ook de laatste eisen op certificeringsgebied zijn voor onze organisatie van belang, om de hoge kwaliteit in verhuizingen te blijven garanderen.' Kortom, een interessante, informatieve en gezellige beurs!

Proef de sfeer via een filmpje van de beursstand.

uts-beurs-facilitair-1.jpg

uts-beurs-facilitair-2.jpg

uts-beurs-facilitair-3.jpg

terug naar overzicht