Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

UTS maakt trip door Europa

Nieuws

Laatste nieuws

UTS van der Geest maakt trip door Europa

Verhuizingen naar het buitenland is en blijft een vak apart. UTS van der Geest staat voor u klaar als het gaat om snel en veilig overbrengen van uw inboedel naar een internationale bestemming. Enkele weken geleden maakte onze chauffeurs een Europatrip.

Twee van onze ervaren internationale chauffeurs gingen op pad met een luchtgeveerde truck  met als bestemming Frankrijk en Zwitserland, in de prachtige omgeving van het meer van Genève. Een trip van een week. Zij regelden in samenwerking met ons kantoor de juiste papieren en de afhandeling aan de grens.

Omdat UTS van der Geest effectiviteit hoog in het vaandel heeft, mede met het oog op uw portemonnee, plannen wij dergelijke trips zo efficiënt mogelijk in. Deze reis is hier een goed voorbeeld van. Onze chauffeurs namen vanuit Zwitserland ook weer inboedel mee terug richting Nederland. Onze verhuisdiensten kennen geen grenzen! Dat geldt voor onze service, klantgerichtheid en aandacht tot in het kleinste detail.

Mocht er bij u nou binnenkort ook een (internationale) verhuizing op de planning staan? Neem dan contact op met UTS van der Geest via 070 399 42 41 of stuur een e-mail naar info@vandergeest.nl.

daf-truck-zwitserland.jpg

terug naar overzicht