Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Streetgolf voor goed doel

Nieuws

Laatste nieuws

Streetgolf voor prachtig goed doel

‘We zijn blij met de steun van onder anderen UTS Van der Geest Verhuizingen, dat uitstekend aansluit bij ons motto ‘samen beter, beter samen’. Na het Rijswijk Streetgolf Event in juni mochten we een mooi bedrag voor ons nieuwe tyltylcentrum voor meervoudig gehandicapte kinderen in ontvangst nemen’.

Dat zegt Erik Los, directeur van Tyltylcentrum De Witte Vogel in Den Haag. ‘We zijn bezig met nieuwbouw aan de Melis Stokelaan, omdat onze huidige locaties echt aan vernieuwing toe zijn. We willen ook in de toekomst passend onderwijs en dito ondersteuning en behandeling bieden aan onze leerlingen. Met hulp van de sponsoren kunnen we voorzieningen realiseren, zoals een snoezelruimte om de zintuigen van de kinderen te stimuleren of een aangepaste gymzaal.’

‘Juist dat beetje extra bieden voor de kinderen met een beperking, zodat zij optimaal kunnen profiteren van de aangeboden zorg. En de blije gezichten van de kinderen. Dat waren voor ons de belangrijkste redenen om te kiezen voor sponsoring van Tyltylcentrum De Witte Vogel’, zegt Richard van der Geest, directeur van UTS Van der Geest Verhuizingen.

De Witte Vogel was het fantastische doel dat gesteund werd door het Rijswijks Streetgolf Netwerk Event. Het werd gehouden in en rond de Rijswijkse Schouwburg en Landgoed Te Werve. De organisatoren waren de Rijswijkse Rotary Clubs en de Belangenverenigingen Bedrijven Rijswijk. UTS Van der Geest Verhuizingen was een van de deelnemende bedrijven als holesponsor. Net als de voorgaande jaren stelden de organisatoren weer een verrassend parcours samen voor de deelnemers.

ontvangst-cheque.jpg

terug naar overzicht