Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Rijswijkse Uitdaging goed van start

Nieuws

Laatste nieuws

Rijswijkse Uitdaging goed van start

Afgelopen zomer is de Stichting Rijswijkse Uitdaging opgericht en half november 2017 was de officiële kick-off bij de Rabobank. Bedoeling is matches te maken tussen welzijsorganisaties en het Rijswijkse bedrijfsleven. UTS Van der Geest Verhuizingen was een van de deelnemende ondernemers.

Richard van der Geest en Sander Knijnenburg legden vanuit ondernemersperspectief uit wat hen drijft om zich in te zetten voor de Uitdaging. Van der Geest vertelde dat bij met zijn bedrijf UTS Van der Geest Verhuizingen een keurmerk ‘Sociale Onderneming’ heeft. ‘Ik vind het belangrijk om als bedrijf ook iets te geven aan de mensen om ons heen.’

Enthousiast matchen

Voorzitter Ineke van der Wel en wethouder Marloes Borsboom gaven in het kantoor van de Rabobank het officiële startschot voor de Rijswijkse Uitdaging. Bedrijven en welzijsorganisaties gingen enthousiast met de matches aan de slag. De Rabobank droeg als eerste haar steentje bij door de presentatieruimte beschikbaar te stellen inclusief een presentator, een hapje en een drankje.

Enkele maatschappelijke organisaties kregen de gelegenheid om een korte pitch te doen van hun behoeften. Zij werden gekoppeld aan de vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Samen zochten ze gedreven naar oplossingen, die soms dichtbij bleken te liggen. Voorzitter Ineke van der Wel genoot van het enthousiasme om elkaar te helpen. ‘Het geeft zo’n positieve energie als je partijen op deze manier met elkaar aan de slag ziet.’

Meer informatie over de matches op www.rijswijkseuitdaging.nl. Hierop kun je de vragen volgen, hulp aanbieden en ook de resultaten zien. Daarop ook een filmpje van Koningin Máxima die eerder de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging bezocht.

richard-bij-de-uitdaging2-mr.jpg

richard-bij-de-uitdaging-mr.jpg

Foto’s: Anna de Wit.

terug naar overzicht