Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Nieuwe superverhuiswagen

Nieuws

Laatste nieuws

Nieuwe superverhuiswagen voor UTS Van der Geest

De nieuwste aanwinst in de stal van UTS Van der Geest is de DAF XF super space cab Euro 6. Deze vrachtwagen is niet alleen ‘Bigger and Better’ qua comfort en laadruimte, maar doet ook aan ‘Less is More’ als het gaat om brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Grote laadruimte

De DAF XF Euro 6 heeft niet alleen motoren die zo afgesteld staan dat de emissie van uitlaatgassen zo laag mogelijk is, maar hij heeft ook een laadruimte van 54 m³. Hierdoor kan er meer vervoerd worden in één vrachtwagen, waardoor het aantal transportbewegingen nog verder omlaag kan. Dat is niet alleen handig voor verhuizingen binnen Nederland, maar zeker ook voor verhuizingen naar het buitenland. Op de lange ritten wordt de meeste milieuwinst behaald.

Comfortabel en kostenefficiënt

De binnenkant van de laadbak is afgewerkt met stoffen bekleding. Dat biedt extra bescherming voor dure spullen als antieke of design meubels en kunstvoorwerpen. In het bijzonder is er aan de chauffeur gedacht. De cabine is zeer ruim en comfortabel en een Driver Performance Assistent helpt de chauffeur om de meest kostenefficiënte rijstijl te bereiken. De scores kun je terugzien in het ECO-performance overzicht. Het is echt een vrachtwagen die op de toekomst gericht is.

nieuwe-superverhuiswagen-voor-uts-nextpage.jpg

terug naar overzicht