Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Korting op verhuizing

Nieuws

Laatste nieuws

Korting op verhuizing voor EPO-medewerkers!

UTS Van der Geest Verhuizingen en de Rabobank hebben de handen ineengeslagen. Met drie partijen (verhuizer, bank en notaris) is een mooie actie opgezet voor medewerkers van het European Patent Office (EPO).

‘Doordat we met drie partijen samenwerken, kunnen EPO-medewerkers alle zaken snel en extra voordelig regelen. Zo bieden de Rabobank en de notaris mooie kortingen, en met de korting op de verhuizing erbij, pakken EPO-medewerkers toch al snel honderden euro’s voordeel mee.

UTS Van der Geest Verhuizingen uit Rijswijk biedt totale ontzorging in verhuizingen: van regionale verhuizingen rondom Den Haag tot internationale bestemmingen. Projectverhuizingen, particuliere verhuizingen of opslag: Van der Geest draait zijn hand er niet voor om. We kunnen beschikken over een wereldwijd netwerk van vestigingen, met 1.350 servicentra op zes continenten. Ook voor overzeese bestemmingen of verhuizingen tussen twee internationale bestemmingen: wij verzorgen dat compleet! Klanten kunnen de logistiek inclusief het benodigde papierwerk aan ons overlaten. Wij hebben een moderne opslaglocatie voor eventuele tussentijdse opslag van goederen. Onze ervaren verhuisdirigenten maken het verschil!

Ook interesse in een dergelijke aanbieding voor uw medewerkers?
Of wilt u meer informatie over onze bedrijfsverhuizingen of particuliere verhuizingen.

Bel: +31 (0)70 399 42 41 or +31 (0)10 820 95 70. We staan u graag te woord.

terug naar overzicht