Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Droom werkelijkheid voor woningbouw

Nieuws

Laatste nieuws

Droom werkelijkheid voor woningbouwvereniging

Huisvestingsregisseur Tjeerd de Wijs: 'De verhuizing van woningbouwvereniging De Goede Woning is geheel naar tevredenheid verlopen. Er was goed contact met de voormannen van UTS van der Geest en ook waren zij lekker op tijd klaar.'

UTS Van der Geest verzorgde 16 februari 2018 de verhuizing van woningcorporatie De Goede Woning. Deze woningbouwvereniging beheert ongeveer 6.300 huurwoningen in Zoetermeer en is van plan dit nog verder uit te breiden.

De oprichters van De Goede Woning hadden een droom: goed wonen voor iedereen. Dat bleef niet bij dromen, het betekende hard werken. Inmiddels bestaat de corporatie 85 jaar en voorziet nog steeds in goede woonruimte voor mensen die zelf niet in goede woonruimte kunnen voorzien. Bijvoorbeeld omdat ze daar de financiële middelen niet voor hebben, of omdat ze begeleiding nodig hebben.

Nieuwe huisvesting

Ook droomde de corporatie van een eigentijdse werkomgeving voor haar medewerkers. Die is werkelijkheid geworden met het moderne gebouw aan de Maria Montessorilaan (ontwerp door helgasnelarchitecten), dat ook rolstoeltoegankelijk is. UTS Van der Geest ondersteunde De Goede Woning in de planning en de verhuizing, in nauwe samenspraak met KWK Huisvestingsregisseurs, die vormgeeft aan verandertrajecen in huisvesting.

Hulpvaardig en meedenkend

Een belangrijk aspect voor UTS Van der Geest is hoe een klant een verhuizing ervaart. De Wijs is hierover erg te spreken. 'Hulpvaardig, klantvriendelijk, meedenkend en logistiek was alles prima op orde. Ik maak dit regelmatig anders mee.' Wederom een tevreden klant, dat is wat ons werk zo bijzonder maakt.

de-goede-woning-interieur.jpg

nieuw-kantoor-de-goede-woning.jpg

terug naar overzicht