Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

Campagne erkende verhuizer

Nieuws

Laatste nieuws

Campagne Erkende Verhuizer: Tom’s tips

UTS Van der Geest Verhuizingen is aangesloten bij de branche-organisatie voor Erkende Verhuizers. Met een Erkende Verhuizer kiest u voor kwaliteit, zekerheid en garantie. De Erkende Verhuizer heeft ook slimme tips voor een verhuizing. Tijdens de campagne ‘Je voelt je direct thuis’ legt Tom uit hoe verhuizen een feest wordt!

Een nieuw huis betekent verhuizen. Veel mensen zien er tegenop, maar dat is nergens voor nodig. UTS Van der Geest Verhuizingen zorgt er als Erkende Verhuizer voor dat u zich zo snel mogelijk weer thuis voelt in uw nieuwe huis!

Raak de draad niet kwijt

Een goede voorbereiding en superhandige tips maken verhuizen tot een feest. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een foto van meterstanden, watermeter en aangesloten stekkers. Zo weet u straks nog hoe alle bedrading zat. Zorg er verder voor dat u het juiste gereedschap bij de hand hebt, zoals (papier)tape, een stift, een stanleymes en diepvrieszakjes om losse snoeren en schroeven in te doen. Bepaal van te voren wat weg kan of wat mee moet. Zo hoeven niet onnodig spullen verhuisd te worden en dat scheelt geld. Zorg verder voor stevige verhuisdozen of laat de Erkende Verhuizer daarvoor zorgen. Ook bieden de filmpjes handige tips voor wat u kunt vragen aan de verhuizer. De Erkende Verhuizer heeft door zijn jarenlange ervaring op veel vragen een antwoord.

Filmpjes met tips

Bekijk onderstaande filmpjes van de Erkende Verhuizers. Ze zijn onderdeel van een intensieve campagne die ook op allerhande TV-zenders (onder andere NPO1) te zien is. In de filmpjes helpt Tom u op weg met de voorbereiding voor een geslaagde verhuisdag. UTS Van der Geest Verhuizingen kan als Erkende Verhuizer ook het in- en uitpakken voor u verzorgen. We kunnen uw oude woning of kantoor leegruimen en bieden mogelijkheden voor opslag van goederen.

commercial-erkende-verhuizers.jpg

terug naar overzicht