Bel ons kantoor in Den Haag: 070 399 42 41 of Rotterdam: 010 820 95 70

VCL

Referenties

Uw verhuizing, onze zorg!

Sterk team voor het VCL

Het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum (VCL) nam half september 2016 zijn intrek in het imposante gebouw aan de Oostduinlaan 50 in Den Haag. UTS Van der Geest Verhuizingen verzorgde de soepele verhuizing. ‘Het is een club die van aanpakken weet’, aldus Michiel Hagen, hoofd Organisatie & Beheer op het VCL met ruim 800 havo- en vwo-leerlingen.

De Oostduinlaan betreft een tijdelijke locatie. Het VCL verhuist over twee jaar terug naar de oude locatie aan de Van Stolkweg in Den Haag. Daar is dan een heel nieuw pand verrezen, alleen de historische villa van de school blijft staan. Dat is een rijksmonument.

‘De verhuizing is in twee delen soepel verlopen’, licht Hagen toe. ‘De eerste verhuisdag was 8 augustus en in de week van 15 september was de tweede fase. Met name die tweede etappe vraagt uitgekiend werk van een verhuizer, omdat de school toen volop in gebruik was. Gelukkig begrijpt UTS Van der Geest Verhuizingen de dynamiek van een school. De prettige samenwerking was voor mij een verademing, want zomervakantie zat er dit jaar nauwelijks in’, lacht de drukbezette verhuiscoördinator van de school.

Ook op de dag dat wij er zijn is het gezellig druk op het VCL. Leerlingen zijn blij met de tijdelijke locatie in het best indrukwekkende gebouw. Het VCL is een school voor havo, atheneum en gymnasium. 'Ik denk zelf' - is het motto van het VCL. Het VCL geeft leerlingen ruimte om zich te ontplooien. Leerlingen ontdekken bij ons wat waardevol is, voor zichzelf, maar ook voor anderen. ‘UTS Van der Geest Verhuizingen sluit prima aan bij die gedachte. We hadden een passende, goed doordachte offerte gekregen en de verhuisploeg pakt proactief aan. Je hoeft maar iets te vragen en er schieten gelijk vier paar handen naar voren. Voor je het weet, zijn alle materialen keurig verhuisd.’

foto-vlc-12.jpg

terug naar overzicht